Hoe Maak Je Een USB-koptelefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een USB-koptelefoon
Hoe Maak Je Een USB-koptelefoon

Video: Hoe Maak Je Een USB-koptelefoon

Video: Hoe Maak Je Een USB-koptelefoon
Video: 3 EASY WAYS TO CONNECT ANY HEADSETS HEADPHONES TO PS4 2024, Mei
Anonim

Voor het gebruik van een hoofdtelefoon via de USB-interface is extra apparatuur vereist. Ook zijn er vaak problemen met software, omdat het erg moeilijk kan zijn om deze op internet te vinden.

Hoe maak je een USB-koptelefoon
Hoe maak je een USB-koptelefoon

Het is nodig

  • - signaalomvormer;
  • - verwijderbare geluidskaart.

instructies:

Stap 1

Schaf een apparaat aan dat het digitale signaal van de USB-poort omzet naar het analoge signaal waar een hoofdtelefoon normaal mee werkt. Dit apparaat wordt een digitaal-naar-analoog-converter genoemd, in dit geval een USB-interface. Dit komt doordat audioapparaten alleen het analoge signaal van een speler of geluidskaart kunnen waarnemen, terwijl de USB-interface op een heel andere manier werkt. Dergelijke apparaten kunnen worden gekocht bij computerwinkels, radioverkooppunten, enzovoort.

Stap 2

Het is het beste om kwaliteitsapparaten te gebruiken om uw computerpoorten en hoofdtelefoons niet te beschadigen. De digitaal-naar-analoogomzetter zal in dit geval iets groter zijn dan uw gebruikelijke flashkaart.

Stap 3

Vind stuurprogramma's voor uw converter op internet; het is het beste om thematische forums te zoeken. Hoogstwaarschijnlijk zijn ze eerder geschreven door gebruikers van dit apparaat.

Stap 4

Als u de gewenste software niet kunt vinden, moet u deze zelf schrijven met programmeervaardigheden C. De gebruikelijke oppervlakkige kennis is hier niet genoeg, omdat u voor de baan professionele vaardigheden moet hebben. Als u er geen heeft, kunt u ook een alternatieve methode gebruiken.

Stap 5

Vind speciale apparaten in de vorm van een flashkaart in computerwinkels in uw stad, namelijk een verwijderbare USB-geluidscontroller. In de meeste gevallen bevatten ze al stuurprogramma's in de kaart en werken ze alleen met koptelefoons en luidsprekers. Ze worden ook vaak gebruikt bij het opnemen van geluid van een microfoon in gevallen waarin het vervangen van de interne geluidskaart onmogelijk is. Deze optie is veel handiger dan de vorige, maar het is slecht omdat het een vrij beperkt aantal toepassingen heeft.

Aanbevolen: