Hoe Whist Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Whist Te Verwijderen?
Hoe Whist Te Verwijderen?

Video: Hoe Whist Te Verwijderen?

Video: Hoe Whist Te Verwijderen?
Video: Hoe haal je je duim van je hand af 2024, April
Anonim

Eenmaal geïnstalleerd op Windows Vista-computers, willen veel gebruikers het verwijderen. Voordat u de belangrijkste vraag beantwoordt, moet u erachter komen wat niet geschikt is voor gebruikers van Windows Vista. Het is tenslotte mooier dan Windows XP, en het kan meer dan Windows XP.

Hoe verwijder je whist?
Hoe verwijder je whist?

instructies:

Stap 1

Dus je hebt besloten om Windows Vista te verwijderen en Windows XP op je computer te installeren. Voordat u de installatie ongedaan maakt, moet u nieuwe stuurprogramma's voor het besturingssysteem downloaden van de website van de fabrikant. Zonder de nodige stuurprogramma's zal het systeem niet stabiel werken.

Stap 2

Allereerst is het noodzakelijk, zelfs vereist, om de harde schijf te formatteren waarop Windows Vista is geïnstalleerd. Hier zijn geen speciale problemen mee, aangezien u bij het installeren van een ander besturingssysteem wordt gevraagd om de harde schijf te formatteren en te partitioneren in logische stations. Het is gewoon nodig om dit te doen. Als u besluit om bijvoorbeeld Windows XP bovenop Windows Vista te installeren, krijgt u in de toekomst ernstige problemen, waardoor u nog meer tijd verliest. Zorg ervoor dat u al uw documenten op externe media opslaat voordat u formatteert om gegevensverlies te voorkomen.

Stap 3

Stel in de BIOS-instellingen het opstarten in van de externe media van waaruit u het nieuwe besturingssysteem gaat installeren. In de regel is dit ofwel een cd/dvd-schijf of een soort externe harde schijf of flashstation.

Stap 4

Bij het installeren van Windows XP, zelfs als de installatie soepel verliep, kunnen er fragmenten van het oude Windows Vista-besturingssysteem in de opstartsector achterblijven. Om ze te verwijderen, start u op vanaf de schijf die de Windows XP-distributiekit bevat. Zoek en selecteer herstelmodus in het menu (of druk op de R-toets). Voer in de console die verschijnt de opdracht fixboot in. Start nu gewoon uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: