Hoe De Microfoon In Whist Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon In Whist Aan Te Zetten
Hoe De Microfoon In Whist Aan Te Zetten

Video: Hoe De Microfoon In Whist Aan Te Zetten

Video: Hoe De Microfoon In Whist Aan Te Zetten
Video: Wat te doen om altijd geld in uw portemonnee te hebben 2024, Mei
Anonim

In de juiste combinatie met een computer is de microfoon breed inzetbaar. Het is niet beperkt tot de opnamemogelijkheden van het standaard besturingssysteemprogramma. U kunt Skype-gesprekken voeren met uw vrienden, voicechatten, karaoke zingen en nog veel meer. Om de microfoon goed te laten werken, moet deze worden geconfigureerd. Hoe dit te doen, zullen we verder overwegen.

Hoe de microfoon in whist aan te zetten
Hoe de microfoon in whist aan te zetten

Het is nodig

  • - microfoon;
  • - een computer met het besturingssysteem Windows Vista.

instructies:

Stap 1

Controleer de juiste ingang op de geluidskaart op uw computer. Vouw hiervoor de systeemeenheid uit met het achterpaneel naar u toe. Als je een laptop hebt, dan moet de juiste aansluiting op het zij- of frontpaneel te vinden zijn. Ingebouwde geluidskaarten hebben meestal maar drie slots. Dit zijn luidsprekeruitgangen, lijn- en microfooningangen. Zoek naar een rode aansluiting of een met een microfoon ernaast geschilderd. Steek vervolgens de stekker van je microfoon in de corresponderende ingang op je geluidskaart. Volg de onderstaande instructies om de microfoon in whist te activeren.

Stap 2

Activeer de microfoonfunctie in de systeeminstellingen. Om de microfoon in te schakelen, gaat u naar het configuratiescherm en dubbelklikt u op het pictogram "Audio en video". Schakel vervolgens het vakje Microfoon dempen uit. Stel vervolgens het microfoonvolume in op het gewenste niveau. Het moet anders worden aangepast, afhankelijk van de kwaliteit van de microfoon. Als je de goedkoopste handsetmicrofoon hebt gekocht, zet je het volume maximaal.

Stap 3

Controleer of de microfoon werkt op een andere computer als deze niet werkt. Soms werkt de microfooningang, die zich op het voorpaneel van de systeemeenheid bevindt, niet. Schakel daarom, als je dit hebt gebruikt, de microfoon direct naar de ingang op de geluidskaart. Als de microfoon volledig functioneel is, zit het probleem waarschijnlijk in de geluidskaart. Installeer de stuurprogramma's opnieuw.

Stap 4

Ga naar het paneel "Audio en Video" en klik op het item "Apparaatbeheer". Als uw computer is verbonden met internet, selecteert u uw geluidskaart in de lijst met apparaten en klikt u op de knop "Stuurprogramma's bijwerken". Het besturingssysteem zoekt zelfstandig stuurprogramma's op internet en installeert deze op uw computer. Probeer vervolgens de microfoon opnieuw in te schakelen.

Aanbevolen: