Hoe Alle Updates Op Whist Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Updates Op Whist Uit Te Schakelen
Hoe Alle Updates Op Whist Uit Te Schakelen

Video: Hoe Alle Updates Op Whist Uit Te Schakelen

Video: Hoe Alle Updates Op Whist Uit Te Schakelen
Video: Kill 'Em All Прохождение #2 DOOM 2016 2024, Mei
Anonim

In besturingssystemen uit de Windows-serie is de automatische downloadmodus voor updates standaard ingesteld. Niet alle gebruikers vertrouwen echter blindelings op de wijzigingen die ze ontvangen. Elke wijziging van het systeem is immers een risico, het gevaar om het uit te schakelen.

Hoe alle updates op whist uit te schakelen
Hoe alle updates op whist uit te schakelen

Noodzakelijk

Windows Vista OS, internettoegang, beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Updates van het besturingssysteem zijn bedoeld om fouten in de hoofdversie en eerdere updates te corrigeren. Het niet laden van een programma van derden (zelfs een "native" wijziging) garandeert echter de afwezigheid van een zwak punt. Daarom is het downloaden van de update naar goeddunken van de gebruiker zelf, die hiervoor toegang heeft tot bepaalde instellingen.

Stap 2

Voer Windows Update uit, die wordt aangeroepen via het Configuratiescherm. De installatie van updates wordt beheerd in het gedeelte Instellingen instellingen. Selecteer de juiste downloadmodus voor updates onder toezicht. Er zijn verschillende van dergelijke modi.

Stap 3

"Updates downloaden, maar beslissingen over installatie worden door mij genomen" - Windows downloadt updates systematisch, maar stelt de gebruiker op de hoogte voordat deze wordt gedownload. U besluit zelf om alle of geselecteerde aanpassingen te downloaden en het systeem de juiste commando's te geven.

Stap 4

"Zoek naar updates, maar beslissingen over de installatie worden door mij genomen" - het systeem vindt updates, maar u kiest en downloadt zelf de benodigde wijzigingen. In deze modus heeft u de volledige controle over het proces.

Stap 5

"Niet controleren op updates" - deze modus wordt niet aanbevolen door het systeem, omdat de update mogelijk nieuwe stuurprogramma's bevat, zonder welke u niet met nieuwe programma's kunt werken.

Stap 6

U kunt het systeem volledig overschakelen op handmatig beheer van updates, terwijl u deze zelfstandig zoekt en downloadt van internet. Om dit te doen, start u Windows Update en klikt u op de knop Controleren op updates.

Aanbevolen: