Hoe Whist Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe Whist Te Formatteren
Hoe Whist Te Formatteren

Video: Hoe Whist Te Formatteren

Video: Hoe Whist Te Formatteren
Video: How to Format and Clean Install Windows 10 [Tutorial] 2024, Mei
Anonim

De opkomst van het nieuwe besturingssysteem Windows Vista heeft wereldwijd voor veel onvrede gezorgd. Ondanks al zijn schoonheid en gemak van de nieuwe interface, werden er een groot aantal gebreken en fouten in gevonden. Als gevolg hiervan hebben veel gebruikers het verlaten ten gunste van de oudere versie van Windows XP.

Hoe whist te formatteren
Hoe whist te formatteren

Het is nodig

  • Windows XP of Seven installatieschijf
  • een andere computer

instructies:

Stap 1

Er zijn veel manieren om Windows Vista van uw harde schijf te verwijderen. Als je de mogelijkheid hebt om je schijf op een andere computer aan te sluiten, doe dat dan. Start het besturingssysteem op de tweede computer en klik met de rechtermuisknop op de harde schijf waarop Vista is geïnstalleerd. Selecteer het item "format" en start het proces van het verwijderen van alle informatie uit deze sectie.

Stap 2

De tweede manier om Windows Vista van uw computer te verwijderen, is door de partitie te formatteren tijdens de installatie van een nieuw besturingssysteem. Plaats de installatieschijf van Windows XP of Seven in het station. Wanneer de computer begint op te starten, drukt u op F8 en selecteert u in het venster dat verschijnt uw dvd-station. Dit is nodig om de schijf te starten, niet het besturingssysteem.

Stap 3

Wanneer het proces van het bepalen van de installatieparameters komt op het selecteren van een lokale schijfpartitie, moet u het volgende doen: selecteer de partitie waarop Windows Vista is geïnstalleerd en klik op "formatteren". Als u bij deze stap stopt en uw computer uitzet, blijven er sporen van Windows XP of Seven op uw harde schijf achter. Daarom is het gebruikelijk om deze methode te gebruiken wanneer je echt hebt besloten om een van de bovenstaande besturingssystemen te installeren.

Aanbevolen: