Hoe Kodaks Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kodaks Te Installeren
Hoe Kodaks Te Installeren

Video: Hoe Kodaks Te Installeren

Video: Hoe Kodaks Te Installeren
Video: How To Install LED LCD PDP TV Wall Mount Bracket 26"- 63" Tutorial | DIY | 2024, April
Anonim

Om videobestanden correct af te spelen, moet u codecs installeren - een set softwaretools die verantwoordelijk zijn voor de juiste werking van het besturingssysteem met multimediabestanden.

Hoe kodaks te installeren
Hoe kodaks te installeren

instructies:

Stap 1

Om codecs te installeren, moet u deze eerst naar uw computer downloaden. Dit kan op een van de vele sites die verschillende software aanbieden, maar als je de link naar de advertentie en vervolgens naar de bestandshosting niet wilt volgen, ga dan naar de officiële website van de ontwikkelaars op www.codecguide.com en klik op de knop Downloaden in het gedeelte K-Lite Codec Pack

Stap 2

Hier kunt u de huidige set vereiste codecs downloaden, die het populairst is onder gebruikers. Kies een van de belopties: Basic, Standart, Full, Mega of 64-bit. Voor computers met een 32-bits processorarchitectuur werkt elk van de eerste vier opties, en als u een 64-bits processor hebt, downloadt u het nieuwste codec-pakket.

Stap 3

Wacht tot het bestand naar uw computer is gedownload en voer het uit. De installatie van de codecs wordt op dezelfde manier uitgevoerd als de installatie van een regulier programma. Nadat het installatieproces is voltooid, start u uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: