Hoe Het Wachtwoord Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Te Wijzigen?
Hoe Het Wachtwoord Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Wijzigen?
Video: Hoe het Hotmail wachtwoord te wijzigen 2024, April
Anonim

Om uw internetaccounts veiliger te maken, moet u hun toegangswachtwoorden regelmatig wijzigen. Dit moet 1-2 keer per twee maanden worden gedaan. In het algemeen moet worden opgemerkt dat de procedure voor het wijzigen van uw wachtwoord niet veel tijd kost en tegelijkertijd de veiligheid van uw account garandeert.

Hoe het wachtwoord te wijzigen?
Hoe het wachtwoord te wijzigen?

Het is nodig

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Het maakt niet uit op welke bron uw account zich bevindt, het periodiek wijzigen van het wachtwoord voor toegang wordt de garantie voor de veiligheid van uw profiel. Forums, portals, sociale netwerken, postdiensten en betalingssystemen - absoluut elk type bron dat voorziet in de registratie van een nieuwe gebruiker erop biedt ook de mogelijkheid om het wachtwoord voor het account te wijzigen. Als u de toegangscode voor uw account wilt wijzigen, moet u deze stappen volgen.

Stap 2

Wijzig wachtwoord op sociale netwerken, forums en portals. Dergelijke diensten voorzien in een sectie als het persoonlijke account van de gebruiker. Dit gedeelte kan ook "Mijn profiel", "Mijn account", "Persoonlijk account", enz. worden genoemd. In dit gedeelte kan de gebruiker het wachtwoord voor zijn account wijzigen. Ga naar je persoonlijke account en volg de link "Wachtwoord wijzigen". Voer de nieuwe accounttoegangscode in de daarvoor bestemde velden in en bevestig de bewerking door het oude wachtwoord in het daarvoor bestemde formulier in te voeren. Pas parameters toe.

Stap 3

Wachtwoordwijziging in postdiensten en betalingssystemen. De procedure voor het wijzigen van het wachtwoord in dergelijke projecten is enigszins vergelijkbaar met sociale netwerken en portals. U moet inloggen op de site en vervolgens naar het gedeelte "Profielinstellingen" gaan. Door op de link "Wachtwoord wijzigen" te klikken, stelt u een nieuwe toegangscode in voor uw account en slaat u de wijzigingen op.

Aanbevolen: