Hoe Zang Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Zang Te Verwijderen
Hoe Zang Te Verwijderen

Video: Hoe Zang Te Verwijderen

Video: Hoe Zang Te Verwijderen
Video: HOE GEMAKKELIJK VERWIJDEREN VAN ROEST VAN METALEN 2024, Mei
Anonim

Meestal luisteren mensen liever naar nummers die alles hebben - zowel het arrangement als de stem. Er zijn echter momenten waarop alleen een melodie van een nummer zonder zang nodig is, en het is onmogelijk om een instrumentale versie in een voltooide vorm te vinden. Dergelijke tracks zijn meestal nodig voor verschillende presentaties, muzikale begeleiding van video's, karaoke en nog veel meer. Er is een manier om een vocaal deel uit een nummer te knippen, waarbij alleen het melodische deel overblijft, en deze methode bestaat uit het gebruik van Adobe Audition met de Center-kanaalextractor-plug-in.

Hoe zang te verwijderen
Hoe zang te verwijderen

Het is nodig

Adobe-auditie

instructies:

Stap 1

Start het programma en open de gewenste audiotrack erin. Het is het beste als het vocale gedeelte in het nummer duidelijk in het midden tussen de rechter- en linkerkanalen wordt gepand. Nadat u het gewenste nummer in het programma hebt geopend, gaat u naar het menu Effect en opent u het gedeelte Stereo Imagey.

Stap 2

Selecteer de plug-in Center channel extractor om het plug-invenster te openen. Selecteer de juiste instellingen voor de extractie van het middelste stemkanaal uit de track. Zorg er bij het bewerken van de parameters voor dat het fonogram dat overblijft na het wegsnijden van de zang zo natuurlijk mogelijk is.

Stap 3

Klik op de knop Audio extraheren van … en geef aan waar u de opname wilt extraheren - vanuit het midden, vanaf het linkerkanaal, vanaf het rechterkanaal of vanuit een ander gebied. Geef aan waar de zang zich in je track bevindt. Het kan in het midden tussen de kanalen worden geplaatst, of het kan naar links of rechts worden verschoven.

Stap 4

Bewerk vervolgens het gedeelte Frequentiebereik. Selecteer welke frequenties u wilt verwijderen: mannenstem, vrouwenstem, basbereik of het volledige bereik van stemfrequenties.

Stap 5

Stel vervolgens het niveau van het middenkanaal in. Het verdient de voorkeur om -40dB in te stellen.

Stap 6

Maak in het gedeelte Descriminatie-instellingen algemene geluidsinstellingen en maak ten slotte de track schoon en bewerk deze. Bewerk de crossover (93-100%), fasediscriminatie (2-7), amplitudediscriminatie (0, 5-10) en andere parameters.

Stap 7

Kies de instellingen die de soundtrack het beste uit het zanggedeelte halen.

Aanbevolen: