Een Laptopbatterij Opladen

Een Laptopbatterij Opladen
Een Laptopbatterij Opladen

Video: Een Laptopbatterij Opladen

Video: 5 Ways to FIX Laptop Battery Not Charging | Laptop Battery Fix 2018 | Tech Zaada 2022, September
Anonim

Als de netstroom is uitgeschakeld, moet de laptop na een tijdje worden opgeladen. De batterijlading gaat gemiddeld 4-12 uur mee, het hangt allemaal af van het laptopmodel en de kwaliteit van de geplaatste batterij.

Een laptopbatterij opladen charge
Een laptopbatterij opladen charge

instructies:

Stap 1

Als dit de eerste keer is dat u de batterij oplaadt, wacht dan totdat deze volledig is ontladen. Het is altijd aan te raden om dit te doen, ook als je je laptop al eerder hebt opgeladen. Deze eenvoudige regel verlengt de levensduur van de batterij.

Stap 2

Steek het netsnoer in de daarvoor bestemde aansluiting. Het kan zowel aan de zijkant van de laptop als op het achterpaneel worden geplaatst. De ingang is meestal rond. Als je de draad in de verkeerde gleuf probeert te steken, zal het gewoon niet lukken.

Stap 3

Nadat u de draad in het stopcontact hebt gestoken, steekt u de stekker van de oplader in het stopcontact, waarvan de spanning 220 W moet zijn.

Stap 4

Zodra de batterij begint op te laden, licht de indicator rood op en nadat de batterij volledig is opgeladen, verandert deze in blauw. Koppel vervolgens de kabel los van de laptop en haal de stekker uit het stopcontact.

Populair per onderwerp