Hoe Outlook Op Een Computer In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Outlook Op Een Computer In Te Stellen
Hoe Outlook Op Een Computer In Te Stellen

Video: Hoe Outlook Op Een Computer In Te Stellen

Video: Hoe Outlook Op Een Computer In Te Stellen
Video: Beginner's Guide to Microsoft Outlook 2024, Mei
Anonim

Outlook Express is een vrij eenvoudige en handige e-mailclient. Het programma heeft een breed scala aan functies voor het werken met e-mail. Het kan worden gebruikt om e-mails in categorieën te sorteren, ze op de harde schijf van uw computer op te slaan en vele andere taken uit te voeren. Maar voordat u Outlook Express gebruikt, moet u het configureren.

Hoe Outlook op een computer in te stellen
Hoe Outlook op een computer in te stellen

Het is nodig

mailclient Outlook Express

instructies:

Stap 1

Start Outlook Express. Selecteer vervolgens het type mailserver waarop uw mailbox is geregistreerd. Vrijwel alle moderne mailservers gebruiken het POP3-protocol.

Stap 2

Nu moet u uw gegevens invoeren. Voer in de regel "Uw naam" respectievelijk de naam in, in de regel hieronder - het e-mailadres. Vul vervolgens het gedeelte Inloggegevens in. Voer in de regel "Gebruikersnaam" de naam van het e-mailadres in. Als uw adres bijvoorbeeld [email protected] is, is de gebruikersnaam slava. Voer hieronder uw e-mailtoegangswachtwoord in.

Stap 3

Vervolgens moet u het gedeelte "Serverinformatie" invullen. Voer de inkomende en uitgaande mailservers in op de bovenste en onderste regel. Voor Yandex is het serveradres yandex.ru. Voer de servernaam in op basis van uw e-mailadres.

Stap 4

Ga naar de sectie voor het bewerken van profielgegevens. Breng indien nodig wijzigingen aan in de parameters.

Stap 5

Om brieven van uw e-mail te ontvangen, moet u in uw profiel op "E-mail bezorgen" klikken. Na een tijdje verschijnen er brieven uit de e-mailbox in de e-mailclient, die in de juiste mappen worden geplaatst ("Inbox", "Outbox", "Concepten", enz.). Om de adressen die u nodig heeft aan het adresboek toe te voegen, klikt u op "Contacten" in het klantenmenu.

Stap 6

Als u na het configureren van Outlook Express de functionaliteit wilt testen, kunt u dat op deze manier doen. Klik in het e-mailclientvenster op "Bericht maken". Voer in de regel "Aan" uw eigen e-mailadres in. Klik dan gewoon op "Verzenden". Een minuut later klikt u in het menu van de e-mailclient op "E-mail bezorgen". Je zou een brief moeten ontvangen die je naar jezelf hebt gestuurd. Als het bericht is ontvangen, is de e-mailclient correct geconfigureerd.

Aanbevolen: