Een Map Sluiten

Inhoudsopgave:

Een Map Sluiten
Een Map Sluiten

Video: Een Map Sluiten

Video: Mappen sluiten bij autisme #1 - Wat zit er in je hoofd? 2022, November
Anonim

Basiskennis, vaardigheden en capaciteiten van het werken op een personal computer zijn gewoon noodzakelijk voor een modern persoon. Meestal is deze kennis gebaseerd op eenvoudige maar zeer belangrijke fundamentele acties, zoals bijvoorbeeld het sluiten van een map of het minimaliseren van een venster, en vele andere. Maar wat als u de toegang tot de map met een wachtwoord moet beperken? Beide worden in dit artikel besproken.

Een map sluiten
Een map sluiten

Het is nodig

Knoppen "Sluiten" en "Minimaliseren", map "Mapopties", archiver, programma's voor het instellen van wachtwoorden

instructies:

Stap 1

Om eenvoudig een map te sluiten, het maakt niet uit of deze leeg is of bestanden bevat, er zijn een paar eenvoudige stappen die u moet volgen. Zoek de rechterbovenhoek van het mapvenster. Er zijn drie knoppen. Je hebt twee extreme nodig.

Stap 2

Klik op de knop met het kruis om de map volledig te sluiten. Als u de map tijdelijk wilt samenvouwen en vervolgens weer wilt uitvouwen, klikt u op de knop met een streepje. Deze twee bewerkingen kunnen ook met het toetsenbord worden uitgevoerd: sluiten - Alt + F4, minimaliseren - Alt + spatie, alle vensters minimaliseren - Win + M.

Stap 3

Als u het delen van een map met een wachtwoord wilt verbieden, gaat u naar het menu Start, Configuratiescherm en opent u de map Mapopties. Er verschijnt een nieuw venster waarin u naar het tabblad "Beeld" moet gaan. Schakel het selectievakje naast Eenvoudig delen van bestanden gebruiken uit. Klik vervolgens op "Toepassen" en "OK".

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de map die u wilt sluiten met een wachtwoord. Er verschijnt een extra menulijst. Selecteer "Eigenschappen", sectie "Beveiliging" en verwijder het vinkje bij "Volledige toegang weigeren". Nu is de toegang tot je map alleen beschikbaar voor een bepaalde kring van mensen, of alleen voor jezelf, je geliefde. De rest van de gebruikers ziet het opschrift 'Toegang tot de map is geweigerd'.

Populair per onderwerp