Hoe De Ontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Ontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe De Ontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Ontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Ontvanger Op Een Computer Aan Te Sluiten
Video: How To Connect an XLR Mic to Computer for Beginners 2024, Mei
Anonim

Als tv-signaalontvanger worden in de regel satellietontvangers gebruikt, die op een tv-toestel zijn aangesloten. Dankzij de convector op de schotelantenne ontvangen de ontvangers het tv-signaal en zenden dit door naar de tv. Ontvangers kunnen niet alleen op een tv worden aangesloten, maar ook op een computer.

Hoe de ontvanger op een computer aan te sluiten
Hoe de ontvanger op een computer aan te sluiten

Noodzakelijk

Satellietontvanger, schakelapparaat, kabels

instructies:

Stap 1

Om een satellietontvanger op een computer aan te sluiten, moet u er rekening mee houden dat u de ontvanger beter als tweede computer in een bestaand lokaal netwerk kunt aansluiten dan via een directe verbinding. De eerste stap is om de hostcomputer met internet te verbinden en een lokaal netwerk op te zetten met behulp van een switchapparaat.

Stap 2

Sluit de twisted pair-kabel van de ontvanger aan op de switch en vervolgens de switch op de computer. Zet de tv aan en ga naar het gedeelte 'Instellingen'. Zoek Netwerkinstelling en schakel DHCP in om een IP-adres te krijgen. Schrijf het IP-adres ergens op.

Stap 3

Installeer Total Commander op uw computer of voer het uit als het al op uw computer is geïnstalleerd. Plak in Total Commander in de URL-balk het geregistreerde IP-adres. Bedenk dan een naam voor je verbinding en klik op de functie "Verbinden". Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in die je van tevoren bedacht hebt.

Stap 4

Ga naar de map var-keys, waar alle instellingen voor de aangesloten ontvanger zijn opgeslagen. U kunt deze instellingen ook later wijzigen met het programma Total Commander. De basisinstellingen van de ontvanger bevinden zich in het bestand softcam.key.

Stap 5

Het bestand newcamd.list bevat de instellingen voor het delen van kaarten. De functie voor het delen van kaarten is voorzien in de technologie van de meeste ontvangers. Het geeft gebruikers toegang tot de originele kaart van elk gecodeerd tv-zenderpakket. Open het bestand newcamd.list met een gewone teksteditor en vul de informatie in die door de provider is verzonden. Stel vervolgens het vereiste aantal poorten in van het IP-adres waarmee u verbinding wilt maken en start de ontvangeremulator opnieuw op.

Aanbevolen: