Hoe Een Monitor Op De Ontvanger Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Monitor Op De Ontvanger Aan Te Sluiten?
Hoe Een Monitor Op De Ontvanger Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Monitor Op De Ontvanger Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Monitor Op De Ontvanger Aan Te Sluiten?
Video: Input Not Supported 2024, April
Anonim

Dus je werd de trotse eigenaar van je eerste ontvanger en toen je naar het achterpaneel keek, realiseerde je je met afschuw dat je niets begreep. Wees niet gealarmeerd - alle eigenaren van deze apparaten, we zijn dit tegengekomen. Zo'n slim apparaatje kun je op de monitor aansluiten zonder de hulp van experts van technische ondersteuning. Dankzij de instructies kunt u het eenvoudig zelf doen.

Hoe een monitor op de ontvanger aan te sluiten?
Hoe een monitor op de ontvanger aan te sluiten?

instructies:

Stap 1

Gebruik de standaardkabels die bij de ontvanger zijn geleverd om op de monitor aan te sluiten. Gelukkig lijken alle receivers in dit opzicht erg op elkaar. Gebruik de gele cinch-connector, het geluid wordt weergegeven in witte en rode cinch. De ontvanger wordt via de RS-232-poort op de computer aangesloten. Over het algemeen kan de ontvanger al worden gebruikt als er een signaal van de converter wordt ontvangen en er een ontvanger op de video-uitgang is aangesloten. Meestal wordt het aangeduid als IF Input of LNB IN.

Stap 2

Gebruik een HDMI-kabel om de ontvanger op een HDTV aan te sluiten. Sluit het ene uiteinde aan op de HDMI-uitgang aan de achterkant van de receiver en het andere op dezelfde ingang op uw tv. Deze verbinding zorgt voor een betere beeld- en audiotransmissie. Dit is de gemakkelijkste en handigste manier, zonder dat er vragen worden gesteld. Het kan alleen werken als de ontvanger en monitor de juiste uitgangen hebben.

Stap 3

Als de ontvanger geen videosignalen kan converteren, sluit de ontvanger dan met niet één maar meerdere kabels aan op de monitor. Hoe u dit doet, hangt af van de uitgangen van de componenten die u aansluit.

Stap 4

Gebruik het aansluitschema dat bij de ontvanger wordt geleverd in de gebruiksaanwijzing. Er is meestal een van de meest standaard aansluitschema's die typerend zijn voor uw ontvanger. Misschien heb je geluk en is zij degene die bij je past. Dan hoef je niets te verzinnen.

Stap 5

Onthoud dat, ongeacht hoe u besluit de ontvanger aan te sluiten, de beste van de bestaande verbindingstypes moet worden gebruikt, de minste hoeveelheid draden moet worden gebruikt (dit versnelt de signaaloverdracht en zal het esthetische uiterlijk van het "beeld" niet bederven). Onthoud dat hoe korter en duurder (dat wil zeggen beter) de draden zijn, hoe beter het audio- en videosignaal zal zijn.

Aanbevolen: