Hoe De Svec-ontvanger In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Svec-ontvanger In Te Stellen
Hoe De Svec-ontvanger In Te Stellen
Anonim

Voor eenvoudiger afstemmen van de kanalen van de Svec-ontvanger kunt u de gebruikelijke invoer van de toegangscodes gebruiken. Houd er rekening mee dat sommige modellen geen programma hebben waarin u sleutels moet invoeren.

Hoe de svec-ontvanger in te stellen
Hoe de svec-ontvanger in te stellen

Het is nodig

  • - firmwareprogramma;
  • - kabel voor aansluiting op een computer;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Om verloren zenders op de Svec-ontvanger te bekijken, zet u uw ontvanger aan en gaat u naar het hoofdmenu. Selecteer de configuratieoptie en ga naar de invoercode.

Stap 2

Selecteer uit de opties het type toetsen dat u wilt invoeren om kanalen te bekijken en klik op de knop met de opdracht toevoegen helemaal onderaan. Voer de sleutel voor decodering in en klik vervolgens op de menuknop. Houd vervolgens info ingedrukt. Voer in het veld dat verschijnt de naam van de provider in en sla de wijziging op.

Stap 3

Om toegang te krijgen tot extra instellingen van de Svec-ontvanger, moet u deze flashen. Dit gebeurt met behulp van een speciale nulmodemkabel, die u kunt kopen bij verkooppunten van radioapparatuur of winkels van huishoudelijke apparaten, computers en internet.

Stap 4

Download de software voor uw apparaatmodel samen met het programma voor het uitvoeren van de knipperprocedure (in dit geval Svec TiniTools).

Stap 5

Installeer het op uw computer en verbind de apparaten vervolgens met elkaar via een kabel. Selecteer de verbindingspoort en het apparaatmodel in de programma-instellingen, wijzig eventueel ook andere instellingen, afhankelijk van de configuratie van uw model.

Stap 6

Kopieer de firmware op het apparaat naar uw computer. Dit wordt gedaan voor het geval dat om gegevensverlies in de toekomst te voorkomen en om terug te kunnen keren naar de oorspronkelijke instelling. Om te bepalen of het apparaat in het systeem wordt herkend, kijkt u naar de kleur van de indicator in het onderste venster, dat groen moet worden.

Stap 7

Wis de oude firmware van de ontvanger en download vervolgens de nieuwe versie. Nadat u de software hebt vervangen, schakelt u het apparaat in en stemt u de kanalen af op uw wensen. Gebruik het knipperen niet om toegang te krijgen tot het gratis bekijken van kanalen - het is illegaal.

Aanbevolen: