Alle Browservensters Sluiten

Inhoudsopgave:

Alle Browservensters Sluiten
Alle Browservensters Sluiten

Video: Alle Browservensters Sluiten

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: DU_ iPhone openstaande apps sluiten , Alle apps sluiten iPhone , iPhone apps afsluiten 2023, Februari
Anonim

Tijdens het surfen op internet openen gebruikers meestal meerdere browsertabbladen of -vensters. Dit versnelt het werk en maakt het gemakkelijker. Bij het installeren van programma's of toepassingen kan het installatieprogramma u echter vragen om alle geopende browservensters te sluiten. Volg deze stappen om alle browservensters te sluiten.

Alle browservensters sluiten
Alle browservensters sluiten

instructies:

Stap 1

U kunt alle browservensters tegelijk sluiten. Klik hiervoor op het kruisje in de rechterbovenhoek van het programma. Om dit met uw toetsenbord te doen, drukt u op alt = "Image" + F4.

Stap 2

Als u de browser niet meteen wilt sluiten (om bijvoorbeeld geen belangrijke informatie te verliezen), kunt u de tabbladen één voor één sluiten. Klik met de linkermuisknop op het kruisje in de rechterhoek van het tabblad, of gebruik de sneltoets Ctrl + F4 of CTRL + W. Nadat je alle tabbladen hebt gesloten, sluit je de browser zelf. Nu alle browservensters zijn gesloten, kunt u de gewenste applicatie of programma installeren.

Stap 3

In de meeste gevallen zijn de voorgaande stappen voldoende. Maar er zijn situaties waarin u alle zichtbare browservensters hebt gesloten en het programma weigert door te gaan met de installatie en opnieuw vraagt ​​om de vensters te sluiten.

Ga naar Taakbeheer: Druk op CTRL + SHIFT + ESC. Een andere manier: druk op de combinatie CTRL + alt = "Image" + DELETE, selecteer in het venster dat verschijnt "Start Taakbeheer".

Stap 4

Ga naar het tabblad Processen. De processen die momenteel worden uitgevoerd, worden hier weergegeven. Klik op de knop Processen van alle gebruikers weergeven. Klik op "Image Name" om de processen alfabetisch te ordenen en gemakkelijker te vinden. Zoek, afhankelijk van uw browser, naar de volgende bestandsnamen: iexplorer.exe, opera.exe, firefox.exe, chrom.exe, enz. Klik op het gewenste proces, klik op "Proces beëindigen" en bevestig de voltooiing. Nu alle browservensters zijn gesloten, kunt u het programma of de applicatie installeren.

Stap 5

Soms wordt het nodig om browservensters te minimaliseren zonder ze te sluiten. Je bent bijvoorbeeld aan het werk en je wilt je privé-e-mails bekijken, maar je wilt niet dat anderen het zien. Om snel over te schakelen naar een ander programmavenster, zoals een Word-document, gebruikt u de sneltoets alt = "Afbeelding" + TAB. Om alle browservensters te minimaliseren en het bureaublad te zien, drukt u op WIN + D of WIN + M. U kunt vensters ook minimaliseren door te klikken op de knop Alle vensters minimaliseren in de linkerbenedenhoek van de monitor, naast de knop Start.

Populair per onderwerp