Hoe Maak Je Een Afsluiting Ongedaan?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afsluiting Ongedaan?
Hoe Maak Je Een Afsluiting Ongedaan?

Video: Hoe Maak Je Een Afsluiting Ongedaan?

Video: Hoe Maak Je Een Afsluiting Ongedaan?
Video: Hoe maak je een Verschuifbare Knoop? 2024, Mei
Anonim

Tijdens het surfen op internet opent en sluit de gebruiker tabbladen. Wanneer u er een sluit, moet u teruggaan naar de pagina met de zoekresultaten en de aangeklikte link zoeken. U hoeft dit niet te doen als u de sneltoetsen gebruikt voor het herstellen van gesloten tabbladen.

Hoe maak je een afsluiting ongedaan?
Hoe maak je een afsluiting ongedaan?

Het is nodig

  • Internetbrowsers:
  • - Mozilla Firefox;
  • - Opera;
  • -Google Chrome.

instructies:

Stap 1

Bijna elke moderne browser slaat niet alleen de geschiedenis van bekeken pagina's op in programmabestanden, maar ook een lijst met gebruikte tabbladen. De eenvoudigste manier om het gewenste tabblad te herstellen, is door de sneltoets te gebruiken, die u kunt leren van de sneltoetsinstellingen.

Stap 2

Mozilla Firefox. Deze browser heeft verschillende manieren om per ongeluk gesloten tabbladen te herstellen. De oudste hiervan is door de doorbladerde geschiedenis. Klik hiervoor in het hoofdvenster van het programma op het bovenste menu "Journaal", selecteer in de vervolgkeuzelijst de sectie "Recent gesloten tabbladen". Bekijk de hele lijst en klik op de gewenste linkermuisknop.

Stap 3

Een snellere manier is om met de rechtermuisknop op een tabblad te klikken en "Gesloten tabblad herstellen" te selecteren. U kunt deze actie ook uitvoeren door op de sneltoets Ctrl + Shift + T te drukken. Als u er nogmaals op drukt, worden oudere tabbladen geopend.

Stap 4

Opera. Voor deze browser zijn er 2 manieren om gesloten tabbladen te herstellen: met behulp van de "Geschiedenis"-applet of met behulp van sneltoetsen en muisbesturing. De geschiedenis van bekeken pagina's kan zowel in een nieuw tabblad als in de zijbalk worden geopend. In het eerste geval moet u op de toetsencombinatie Ctrl + Shift + H drukken, anders moet u op Ctrl + H drukken.

Stap 5

Druk op Ctrl + Z om het tabblad automatisch te herstellen. Als je je toetsenbord zelden gebruikt, is het aan te raden om een muis te gebruiken. Houd de rechtermuisknop ingedrukt en maak een beweging naar links - u ziet de vorige pagina weer. Als u naar rechts schuift terwijl u de rechtertoets ingedrukt houdt, gaat u één pagina vooruit.

Stap 6

Google Chrome. Ctrl + Shift + H wordt gebruikt als sneltoetsen in deze browser (zoals in Firefox). Sommige gebruikers zijn niet tevreden met het gebruik van deze combinatie; als alternatief is het de moeite waard om het tabblad Heropenen te gebruiken met de Ctrl + Z browser-add-on. Uit de naam wordt duidelijk dat je tabbladen kunt herstellen met Ctrl + Z.

Stap 7

Om deze add-on te installeren, opent u het instellingenmenu door met de linkermuisknop op het moersleutelpictogram te klikken. Selecteer het gedeelte 'Extra' en vervolgens 'Extensies'. Klik op de pagina die wordt geopend op de link "Meer extensies" en voer "Tabblad opnieuw openen met Ctrl + Z" in de zoekbalk in. Selecteer onder de zoekresultaten een plug-in met een vergelijkbare naam en klik op de knop "Installeren".

Aanbevolen: