Werken Met Bladwijzers In De Yandex-browser

Inhoudsopgave:

Werken Met Bladwijzers In De Yandex-browser
Werken Met Bladwijzers In De Yandex-browser

Video: Werken Met Bladwijzers In De Yandex-browser

Video: Werken Met Bladwijzers In De Yandex-browser
Video: Пару слов про Yandex browser 2024, Mei
Anonim

Bladwijzers in een browser hebben dezelfde functie als bladwijzers in een boek. Ze stellen u in staat om altijd interessante informatiepagina's, de nodige sites, bij de hand te hebben. En ga er met één klik naar toe.

Werken met bladwijzers in de Yandex-browser
Werken met bladwijzers in de Yandex-browser

Bladwijzer maken in Yandex

In de Yandex-browser, maar ook in andere browsers, kunt u links naar de gewenste sites opslaan. interessante video, nuttige informatie. Het is gemakkelijk te doen, klik gewoon op het sterretje aan het einde van de adresbalk en selecteer "klaar". Een geel sterretje geeft aan dat de pagina als bladwijzer is gemarkeerd.

De opgeslagen pagina's worden toegevoegd aan de bladwijzerbalk. Als je het niet kunt zien, kun je het openen via de instellingen. Pictogrammen met namen van sites verschijnen onder de adresbalk, de volledige lijst kan worden bekeken door op het pictogram te klikken.

Na verloop van tijd groeit de lijst met opgeslagen sites en het is niet eenvoudig om degene te vinden die je nodig hebt in deze "hoop". Om het navigeren door de opgeslagen bladwijzers te vergemakkelijken, is het logisch om ze in mappen te verspreiden.

Afbeelding
Afbeelding

Door op de ster te klikken, selecteert u in het vervolgkeuzevenster "mappen" → "bladwijzerbalk" → "nieuwe map". Geef het een thematische naam. Maak verschillende van dergelijke mappen en sorteer uw bladwijzers erin. En nu kun je direct het adres van de pagina opslaan in de gewenste map.

Bladwijzers exporteren en importeren

De Yandex-browser biedt de mogelijkheid om bladwijzers te exporteren en importeren, dat wil zeggen, ze op uw computer op te slaan en ze vanuit andere browsers te verplaatsen. Deze functie kan handig zijn bij het werken met sites op verschillende computers. Het zal u ook helpen om uw bladwijzers niet te verliezen wanneer u uw browser of besturingssysteem opnieuw installeert.

Om naar een computer te exporteren, opent u het "bladwijzerpaneel", drukt u op de knop "schikken", selecteert u "export" in het vervolgkeuzemenu, geeft u de map op waar u het bestand wilt opslaan. U kunt bladwijzers vanaf uw computer retourneren met de optie "kopiëren".

Afbeelding
Afbeelding

Om bladwijzers uit een andere browser te vertalen, klikt u op de knop "importeren" in de instellingen en geeft u de browser op van waaruit u bladwijzers wilt overbrengen.

Bladwijzers verwijderen

Trouwens, het verwijderen van bladwijzers is net zo eenvoudig als het toevoegen. Open de pagina die u uit de bladwijzers wilt verwijderen, klik op het sterretje, selecteer het menu-item "verwijderen". U kunt "instellingen" → "bladwijzerbeheer" openen in de Yandex-browser. Selecteer de gewenste map, markeer de link van de te verwijderen site, klik op de knop "verwijderen".

Browserbladwijzers zijn handige functies waarmee u de nodige informatie kunt opslaan. En het is niet moeilijk om het te gebruiken.

Aanbevolen: