Hoe Een Computersysteem Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Computersysteem Te Ontgrendelen
Hoe Een Computersysteem Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Computersysteem Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Computersysteem Te Ontgrendelen
Video: March 2020!! How To Unlock Disabled iPhone u0026 Apple Activation lock Without WIFI With CODE 100% Done 2024, April
Anonim

Op de uitgestrektheid van het wereldwijde web kun je een groot aantal computervirussen vinden. De overgrote meerderheid van hen is niet in staat om het besturingssysteem op de een of andere manier te beschadigen. Maar er zijn er ook die de toegang volledig of gedeeltelijk kunnen blokkeren.

Hoe een computersysteem te ontgrendelen
Hoe een computersysteem te ontgrendelen

Het is nodig

internettoegang, dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

Er zijn twee soorten virusbanners: sommige voorkomen de toegang tot het besturingssysteem, terwijl andere verschijnen nadat het is geladen. Ondanks het feit dat dit twee verschillende soorten virussen zijn, zijn er dezelfde universele methoden om er vanaf te komen.

Stap 2

Begin met het ontgrendelen van uw computer via een virusbanner door het juiste wachtwoord te raden. Natuurlijk moet je niet alle combinaties doornemen die in je opkomen. Zoek een andere computer, laptop of in ieder geval een mobiele telefoon. Open de lin

Stap 3

Voer het telefoonnummer in dat wordt aangegeven in de banner of de tekst van het bericht in de speciale velden. Klik op de knop Code zoeken. Probeer de ontgrendelcodes die je hebt gekregen in de banner in te voeren.

Stap 4

Als geen van hen geschikt bleek te zijn, probeer dan dezelfde handeling op de site te herhale

Stap 5

Als het gaat om de banner die verschijnt nadat u het besturingssysteem hebt ingevoerd, kunt u proberen deze te verwijderen met een speciaal hulpprogramma. Download de gratis dr. Web CureIt van de site https://www.freedrweb.com/cureit. Voer het uit en activeer het zoeken naar een virusprogramma

Stap 6

Als je wordt geconfronteerd met een virale banner die de toegang tot het besturingssysteem volledig blokkeert, dan heb je een Windows 7-installatieschijf of Windows XP Live-cd nodig. De keuze van de schijf hangt natuurlijk af van het besturingssysteem dat u gebruikt.

Stap 7

Start voor Windows XP uw computer opnieuw op en start de Live-cd. Selecteer "Systeemherstel", geef het eerder gemaakte controlepunt op en klik op de knop "Herstellen".

Stap 8

Om Windows 7 te ontgrendelen, voert u het installatieprogramma voor dat besturingssysteem uit vanaf de schijf. Wacht tot het venster met het menu "Geavanceerde herstelopties" verschijnt en open het. Selecteer Opstartherstel en klik op Doorgaan. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: