Hoe Vista Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Vista Te Herstellen
Hoe Vista Te Herstellen

Video: Hoe Vista Te Herstellen

Video: Systeembestandscontrole gebruiken om systeembestanden te herstellen in Windows 7 en Windows Vista 2022, December
Anonim

Elke software heeft een bepaald (berekend) percentage mislukkingen, dit zijn technische nuances die eenvoudigweg niet kunnen worden geëlimineerd door moderne programmeermethoden. Vista heeft het grootste percentage. Dit betekent niet dat Vista slechter is, bijvoorbeeld "Seven", maar je moet voorbereid zijn op zijn verrassingen!

Hoe Vista te herstellen
Hoe Vista te herstellen

instructies:

Stap 1

Het eerste geval. Het systeem start op, maar sommige bestanden zijn beschadigd. U weet natuurlijk niet welke, maar u weet wanneer het ongeluk gebeurde. Het is heel goed als je een herstelpunt hebt ingesteld. Dan herstellen we eenvoudig ons besturingssysteem met behulp van de juiste console. Het pad ziet er als volgt uit: "Start - Alle programma's - Onderhoud -" Back-up- en herstelcentrum. Hier selecteert u de datum van restauratie, uiteraard het dichtst bij vandaag. Als je zo'n retourpunt niet hebt ingesteld, probeer het dan toch, want het systeem maakt ze automatisch aan, zonder jouw deelname.

Stap 2

Het tweede geval. U moet het systeem herstellen door alle bestanden op te slaan. Dit is mogelijk als je een opstartbare schijf hebt. Als de schijf verloren is gegaan, maar er is een doos van, volstaat het om het besturingssysteem te downloaden en vervolgens de sleutel in te voeren (natuurlijk de licentiesleutel). Helaas leveren de meeste leveranciers geen schijf. U kunt proberen contact met hen op te nemen voor een schijf of in ieder geval voor een afbeelding.

Stap 3

In sommige gevallen wordt het systeem op dezelfde plaats opnieuw geïnstalleerd. Maar in dit geval worden niet alleen de gegevens opgeslagen, maar ook alle fouten.

Stap 4

Voordat u het systeem herstelt, kunt u adviseren om alle gegevens op een aantal externe media (schijf, USB-flashstation, enz.) op te slaan en pas daarna het systeem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Als het besturingssysteem een ​​licentie heeft, kunt u in elk geval contact opnemen met het servicecentrum voor hulp en zo niet, het installeren.

Populair per onderwerp