Hoe Vista Van Schijf Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Vista Van Schijf Te Herstellen
Hoe Vista Van Schijf Te Herstellen

Video: Hoe Vista Van Schijf Te Herstellen

Video: Hoe Vista Van Schijf Te Herstellen
Video: Systeembestandscontrole gebruiken om systeembestanden te herstellen in Windows 7 en Windows Vista 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om uw Windows Vista-besturingssysteem te herstellen. Het is beter om de installatieschijf van dit besturingssysteem te gebruiken om het proces om toegang te krijgen tot de gewenste parameters te vergemakkelijken.

Hoe Vista van schijf te herstellen
Hoe Vista van schijf te herstellen

Het is nodig

Windows Vista-installatieschijf

instructies:

Stap 1

Open het dvd-station en plaats de schijf met de installatiebestanden van Windows Vista. Start je computer opnieuw op. Open het BIOS-menu door op de Delete-toets te drukken nadat u de pc hebt aangezet. Ga naar het menu Prioriteit opstartapparaat. Wijs het gewenste dvd-station aan (als er meerdere zijn) als het eerste opstartapparaat. Gewoonlijk wordt dit item First Boot Device genoemd. Start uw computer opnieuw op nadat u de nieuwe BIOS-menu-instellingen hebt opgeslagen.

Stap 2

Druk na een tijdje op een willekeurige toets nadat het bijbehorende opschrift verschijnt. Wacht terwijl het voorbereidingsprogramma voor het installeren van een nieuw besturingssysteem start. Nadat het venster met het menu "Geavanceerde herstelopties" verschijnt, gaat u naar het opgegeven menu.

Stap 3

De verdere keuze van opties hangt af van de reden voor het falen van het besturingssysteem. Selecteer eerst "Opstartherstel". Bevestig de start van deze bewerking. Na het aanbrengen van wijzigingen in de opstartsector van het besturingssysteem, zal de computer opnieuw opstarten. Selecteer de optie om op te starten vanaf de harde schijf. Als het systeem niet opnieuw opstart, herhaal dan de handelingen die nodig zijn om het menu "Extra herstelopties" te openen.

Stap 4

Open nu het menu Systeemherstel. Onderzoek bestaande onderbrekingspunten door op de knop Getroffen toepassingen zoeken te klikken. Selecteer het meest geschikte herstelpunt en klik op de knop "Doorgaan". Bevestig de start van het herstelproces van Windows Vista.

Stap 5

Als deze methode ook niet werkt, probeer dan het nieuwe systeem over het oude te installeren. U zult de meeste toepassingen opnieuw moeten installeren, maar u kunt belangrijke gegevens behouden die zijn opgeslagen op de systeempartitie van uw harde schijf, inclusief cookies en werkdocumenten. Onthoud dat het beter is om dezelfde schijf te gebruiken waarop u het bestaande exemplaar van het besturingssysteem hebt geïnstalleerd.

Aanbevolen: