Hoe Vista Te Herstellen Op Acer

Inhoudsopgave:

Hoe Vista Te Herstellen Op Acer
Hoe Vista Te Herstellen Op Acer

Video: Hoe Vista Te Herstellen Op Acer

Video: Hoe Vista Te Herstellen Op Acer
Video: Acer eRecovery - Restore Windows from the Recovery Partition (English) 2024, Mei
Anonim

De meeste laptops en netbooks worden momenteel verkocht met het besturingssysteem geïnstalleerd. Tegenwoordig kun je draagbare apparaten vinden op basis van Windows- en Linux-platforms, maar alleen Windows-platforms hebben ingebouwde hulpprogramma's voor systeemherstel.

Hoe Vista te herstellen op Acer
Hoe Vista te herstellen op Acer

Noodzakelijk

Acer laptop of netbook

instructies:

Stap 1

Er kan van alles gebeuren tijdens het gebruik van uw laptop en uw besturingssysteem werkt mogelijk niet goed. Om het systeem te herstellen, kunt u verschillende softwareproducten gebruiken, waarvan er een groot aantal is ontwikkeld. Maar eigenaren van Acer-computers moeten niet op zoek naar het beste programma, want deze procedure kan op hardwareniveau worden uitgevoerd.

Stap 2

Bijna alle modellen van dit bedrijf zijn uitgerust met een speciaal herstelsysteem. De essentie ervan ligt in de toewijzing van een speciale partitie of schijfruimte voor gegevensback-up. Sommige gebruikers overschrijven dit gedeelte echter opzettelijk, omdat het fysieke geheugen van sommige apparaten niet groter is dan 40-80 GB, wat soms niet genoeg is. In de regel is de grootte van deze partitie niet meer dan 10 GB.

Stap 3

Om het besturingssysteem te herstellen in de staat waarin het zich bevond op het moment van aankoop in de winkel, moet u uw computer opnieuw opstarten. Klik op het menu Start, klik op het driehoekje naast de knop Afsluiten. Selecteer "Opnieuw opstarten" uit de opties die verschijnen.

Stap 4

Wanneer de computer opstart, drukt u op de F10-toets of de Alt + F10-toets en selecteert u de hersteloptie in het menu dat verschijnt. Na ongeveer een uur is het systeem volledig hersteld. Het is vermeldenswaard dat de oude gegevens van de "C" -schijf worden verwijderd, dus zorg ervoor dat u de benodigde gegevens van tevoren overdraagt. Als u de harde schijf al hebt geformatteerd voordat de systeemproblemen zich voordeden, kunt u de herstelbewerking niet uitvoeren.

Stap 5

Controleer na het laden van een hersteld exemplaar van Windows Vista alle apparaten en geïnstalleerde stuurprogramma's. Om dit te doen, start u de applet "Apparaatbeheer", die wordt gestart via het "Configuratiescherm".

Aanbevolen: