Hoe Bestanden Volledig Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Volledig Te Verwijderen
Hoe Bestanden Volledig Te Verwijderen

Video: Hoe Bestanden Volledig Te Verwijderen

Video: Hoe Bestanden Volledig Te Verwijderen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Bloggen betekent constant je gedachten, artikelen van iemand anders, interessante materialen, enz. posten. Het ontwerp van het onderwerp dat wordt gemaakt - 50% kans dat iedereen het zal lezen. Door artikelen op het WordPress platform te plaatsen ontstaan er een groot aantal grafische bestanden die je helemaal niet nodig hebt. Deze afbeeldingen bevatten pre-image-bestanden die automatisch worden gegenereerd. Nadat je elk bericht hebt gemaakt, kun je ze verwijderen, maar als het er veel zijn, is het logisch om naar een andere optie te zoeken om ze te verwijderen.

Hoe bestanden volledig te verwijderen
Hoe bestanden volledig te verwijderen

Het is nodig

Blog op WordPress-platform, Total Commander-software

instructies:

Stap 1

Gebruik het programma Total Commander om alle onnodige bestanden volledig te verwijderen. Het programma is niet gratis, maar heeft een proefperiode van een maand en daarna kun je het blijven gebruiken, maar je moet bij het starten van het programma op de knop met het opgegeven nummer klikken. Dit programma bevat een goede FTP-client. Hiermee kunt u de gegevens beheren die op de server staan, d.w.z. we kunnen onnodige bestanden verwijderen.

Stap 2

Druk na het starten van het programma op de toetsencombinatie Ctrl + F of klik op het FTP-menu en vervolgens op "Verbinden met FTP-server". Klik in het geopende venster op de knop "Verbinden" als de verbindingsgegevens van tevoren zijn ingevoerd. Klik anders op de knop "Toevoegen" en voer de gegevens in om verbinding te maken met de server. Nadat je succesvol verbinding hebt gemaakt met de server, ga je standaard naar de map met afbeeldingen - wp-content / upload.

Stap 3

Deze map bevat veel bestanden, veel kunnen worden verwijderd. Klik hiervoor op het menu "Selectie" en vervolgens op "Groep selecteren". U kunt ook op de toets Num + drukken. Met deze actie maken we een masker voor het verwijderen van bestanden van hetzelfde type. Geef in het veld "Zoeken naar bestanden" het x-symbool op (het is aanwezig in de bestandsnamen). Klik op de knop "Branden" en geef een naam op voor de sjabloon.

Stap 4

Nadat u op de knop Num + heeft gedrukt, selecteert u de nieuw gemaakte sjabloon. Als gevolg hiervan worden alle bestanden met het opgegeven masker geselecteerd. Controleer alle bestanden om te zien of de sjabloon de gewenste bestanden bevat. U hoeft alleen kleine bestanden te verwijderen. Het blijft alleen om op de knop Verwijderen te klikken en te wachten op het einde van de bewerking.

Aanbevolen: