Hoe Mcafee Volledig Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Mcafee Volledig Te Verwijderen?
Hoe Mcafee Volledig Te Verwijderen?

Video: Hoe Mcafee Volledig Te Verwijderen?

Video: Hoe Mcafee Volledig Te Verwijderen?
Video: How to uninstall McAfee - Windows 10 2024, April
Anonim

Zelfs na het verwijderen van McAfee-antivirus kunnen programma-items in het Windows-systeemregister blijven staan, dat door andere antivirusprogramma's wordt herkend als een volwaardige toepassing. De installatie van andere antivirussoftware wordt onderbroken en er verschijnt een waarschuwing dat de eerder geïnstalleerde antivirussoftware moet worden verwijderd. Daarom is volledige verwijdering van McAfee vereist.

Hoe mcafee volledig te verwijderen?
Hoe mcafee volledig te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het "Configuratiescherm".

Stap 2

Selecteer de sectie "Programma's toevoegen of verwijderen" in het venster "Configuratiescherm" (voor Windows XP) of open het servicemenu door met de linkermuisknop op het veld "Programma's" te klikken (voor Windows Vista en Windows 7).

Stap 3

Selecteer de sectie "Programma's en onderdelen" in het venster "Programma's" dat wordt geopend (voor Windows Vista en Windows 7).

Stap 4

Selecteer McAfee antivirus in de lijst met programma's en klik op de knop Verwijderen/wijzigen in het venster Programma's toevoegen/verwijderen (voor Windows XP) of open het contextmenu door te dubbelklikken op het veld McAfee Antivirus en selecteer de opdracht Verwijderen (voor Windows Vista en Windows 7).

Stap 5

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Ja" te klikken.

Stap 6

Als u de-installatieproblemen of foutmeldingen ondervindt, gebruikt u het speciale hulpprogramma McAfee Cleanup om uw antivirusprogramma handmatig te verwijderen.

Stap 7

Download en bewaar het antivirusprogramma MCPR.exe op uw computer vanaf de officiële website van de ontwikkelaar.

Stap 8

Open het MCPR.exe-bestand door te dubbelklikken op het bestandspictogram (voor Windows XP) of roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op het bestandsveld te klikken en "Als administrator uitvoeren" te selecteren (voor Windows Vista en Windows 7).

Stap 9

Wacht tot het verwijderingshulpprogramma MCPR.exe is voltooid en er een dialoogvenster verschijnt met het bericht Opnieuw opstarten vereist om alle bestanden te verwijderen. Wilt u nu opnieuw opstarten? (Om alle bestanden te verwijderen, moet de computer opnieuw worden opgestart. Wilt u de computer nu opnieuw opstarten?).

Stap 10

Bevestig de herstartopdracht door op Ja te klikken in het dialoogvenster van de McAfee Clenup-toepassing en start de computer opnieuw op.

Stap 11

Zorg ervoor dat op het tweede besturingssysteem van uw computer (indien aanwezig) de map met de McAfee-antivirus ook wordt verwijderd.

Aanbevolen: