Hoe PDF's Naar Word-documenten Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe PDF's Naar Word-documenten Te Converteren
Hoe PDF's Naar Word-documenten Te Converteren

Video: Hoe PDF's Naar Word-documenten Te Converteren

Video: How to convert a PDF to a Word document, and edit it 2022, December
Anonim

Het is heel eenvoudig om een ​​Word-document om te zetten naar een PDF-bestand. Maar het converteren van PDF naar Word-formaat is moeilijker.

Converteer PDF-bestand naar Word-formaat
Converteer PDF-bestand naar Word-formaat

instructies:

Stap 1

Een van de beste softwaretools voor het werken met PDF-bestanden is de gratis Foxit Reader. Download de software, start het installatieproces zoals gewoonlijk en start vervolgens het programma en download de PDF die u naar een ander bestandsformaat wilt converteren.

Beeld
Beeld

Stap 2

Het converteren van een PDF-bestand naar Word-formaat met Foxit Reader is een proces in twee stappen. Maar het is ongelooflijk eenvoudig. Eerst moet u van PDF naar tekstformaat converteren en vervolgens van tekst naar Word converteren.

Ga naar het tabblad "Bestand" en selecteer de optie "Opslaan als". Kies waar u het geconverteerde document wilt opslaan en voer een geschikte naam in. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Opslaan als type" TXT-bestanden (*.txt) en klik op de knop "Opslaan". Hiermee wordt de tekst uit het bestand geëxtraheerd en in een nieuw document opgeslagen.

Beeld
Beeld

Stap 3

Open Word of een andere alternatieve teksteditor. Selecteer het menu "Bestand", vervolgens "Openen" en zoek het nieuw gemaakte tekstbestand op uw harde schijf.

Als u het bestand niet kunt vinden, selecteert u "Alle bestanden" in het vervolgkeuzemenu rechts van het veld "Bestandsnaam".

Beeld
Beeld

Stap 4

Kies in het menu Bestand de optie Opslaan als en voer een bestandsnaam in. Selecteer het bestandstype.doc of.docx. Klik op de knop "Opslaan".

Beeld
Beeld

Populair per onderwerp