Een Simbestand Uitpakken

Inhoudsopgave:

Een Simbestand Uitpakken
Een Simbestand Uitpakken

Video: Een Simbestand Uitpakken

Video: Een Simbestand Uitpakken
Video: HOW TO INSTALL PACKAGE u0026 ZIP/RAR FILES (EASY) || The Sims 4: CC 2024, Mei
Anonim

Als je ooit online games hebt gekocht, heb je waarschijnlijk de naam van het Steam-bedrijf opgemerkt. Ze is distributeur van een groot aantal moderne spelsystemen en simbestanden zijn de ontwikkeling van dit bedrijf. Er is geen speciale of professionele software nodig om ze uit te pakken.

Een simbestand uitpakken
Een simbestand uitpakken

Noodzakelijk

  • Software:
  • - Feniks;
  • - Daemon Tools.

instructies:

Stap 1

Allereerst heb je het Phoenix-programma nodig, dat je kunt downloaden via de volgende link https://gamesvpn.ru/soft/337-phoenix.html. Klik op de pagina die wordt geopend op de koppeling Downloaden met een geanimeerde pijl. Sla de distributiekit op in een willekeurige map en installeer het hulpprogramma. Met dit programma kun je werken met installatiebestanden voor sim- en sid-formaten.

Stap 2

Open de game-afbeelding via een programma dat kan werken met cd-/dvd-afbeeldingen. Het eenvoudige en gratis hulpprogramma Daemon Tools Lite zal als voorbeeld worden gebruikt. Het neemt relatief weinig vrije ruimte in beslag en vertraagt het systeem praktisch niet met een gemiddelde hoeveelheid RAM.

Stap 3

Nadat u de schijfkopie op de virtuele schijf hebt gemonteerd, start u Phoenix en werkt u indien nodig het hulpprogramma bij. Klik in het hoofdvenster van het programma op het bovenste menu "Extra" en selecteer het gedeelte "Update". Selecteer in de lijst die wordt geopend de regel "Internet gebruiken".

Stap 4

Boven in het hoofdvenster verschijnt een venster voor het downloaden van bijgewerkte programmabestanden. Naast de voortgangsbalk ziet u ook het procentuele equivalent. In de regel gaat het kopiëren van bestanden van internet vrij snel. de distributiekit van het hulpprogramma is klein.

Stap 5

Klik vervolgens op het bovenste menu "Tools" en selecteer het item SID Unpacker. Nu moet je de schijf specificeren waarop de game-image is gemount. Zoek met behulp van de systeemtools de bestanden met de sim-extensie en open ze. Om dit te doen, klikt u in het geopende venster op de knop "Bladeren" met het weglatingsteken. Geef in het venster dat verschijnt de schijf met de afbeelding op, open deze en selecteer het gewenste bestand. Klik op de knop Openen of druk op Enter.

Stap 6

Klik op de knop Bladeren naast de regel met de titel Bestemmingsmap. Hier moet u de map specificeren waarin het simbestand zal worden uitgepakt. Geef in het geopende venster de map op en klik op de knop "Openen".

Stap 7

Om te beginnen met uitpakken, klikt u op de knop "Scan SIM" en vervolgens op de knoppen "Alles selecteren" en "Uitpakken".

Aanbevolen: