Een Map Uitpakken

Inhoudsopgave:

Een Map Uitpakken
Een Map Uitpakken

Video: Een Map Uitpakken

Video: Een Map Uitpakken
Video: Tutorial: gecomprimeerde map uitpakken 2024, Mei
Anonim

Archiveren is een effectieve en populaire manier om verschillende bestanden en mappen te comprimeren, waardoor ze kleiner worden. Een gezipte map of bestand zal altijd vroeg of laat moeten worden uitgepakt en dat kan soms lastig zijn. In dit artikel leert u hoe u een gezipt document uitpakt.

Een map uitpakken
Een map uitpakken

instructies:

Stap 1

Installeer WinRar op uw computer als dit nog niet is geïnstalleerd.

Ga vervolgens naar de map waar uw gecomprimeerde bestand zich bevindt. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Uitpakken naar huidige map" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2

Als het archief tijdens het maken niet met een wachtwoord was beveiligd, wordt het onmiddellijk uitgepakt. Indien tijdens het aanmaken een wachtwoord voor uitpakken is ingesteld, verschijnt er een venster waarin dit wachtwoord moet worden ingevuld en op OK moet worden geklikt, waarna het uitpakken verder gaat. Uw bestand verschijnt in dezelfde map als het archief.

Stap 3

Soms ontstaan er problemen bij het uitpakken van het archief - het programma genereert een foutmelding dat het bestand beschadigd is. Meestal verwijderen gebruikers dergelijke archieven zonder te vermoeden dat ze kunnen worden hersteld.

Open WinRar en open de map met het beschadigde archief in het programma. Selecteer het archief en klik vervolgens op het pictogram dat de EHBO-doos voorstelt.

Stap 4

Er wordt een venster geopend om het archief te herstellen. Geef aan in welke map het gecorrigeerde archief moet worden opgeslagen en controleer het RAR-archieftype. Klik op OK - archiefherstel wordt gestart.

Stap 5

Nadat de restauratie is voltooid, wordt het archief opgeslagen met een vast (vast) merkteken. U kunt het oorspronkelijke beschadigde archief verwijderen, of u kunt het laten zoals het is, met behulp van het nieuwe gecorrigeerde bestand.

Stap 6

Om verwarring te voorkomen, vervangt u het oude archief door het nieuwe in de oorspronkelijke map en probeert u vervolgens de bestanden opnieuw uit te pakken naar de huidige map.

Aanbevolen: