Hoe .iso-archief Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe .iso-archief Op Schijf Te Branden
Hoe .iso-archief Op Schijf Te Branden

Video: Hoe .iso-archief Op Schijf Te Branden

Video: Hoe .iso-archief Op Schijf Te Branden
Video: Tank Stuurkoppelingen plaatsen! #114 2024, Mei
Anonim

Er zijn twee hoofdmethoden om de inhoud van een ISO-image op een dvd te branden. In het eerste geval wordt het beeld zelf rechtstreeks vastgelegd en in het tweede geval alleen de inhoud ervan. Welke optie u kiest, hangt af van het doel van de dvd.

Hoe.iso-archief op schijf te branden
Hoe.iso-archief op schijf te branden

Noodzakelijk

  • - Nero;
  • - Daemon Tools.

instructies:

Stap 1

Als u de inhoud van de afbeelding op een schijf wilt branden, pak dan eerst de benodigde bestanden en mappen eruit. Gebruik hiervoor elk programma dat is ontworpen om met ISO-images te werken, zoals Daemon Tools Lite. Installeer dit hulpprogramma. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Start Daemon Tools en dubbelklik op het programmapictogram in het systeemvak. Selecteer "Afbeelding toevoegen" en geef het pad naar het gewenste ISO-bestand op. Open nu het menu "Deze computer" en navigeer naar de inhoud van de virtuele schijf.

Stap 3

Kopieer alle informatie van deze afbeelding naar een willekeurige map op uw harde schijf. U kunt deze bewerking overslaan, maar het uitvoeren ervan zal de tijd die nodig is om de schijf te schrijven aanzienlijk verkorten.

Stap 4

Installeer Nero Burning Rom of een equivalent daarvan. Open dit programma en selecteer "Data DVD". Schakel op het tabblad "Branden" de functie voor het maken van een multisessie-schijf in of uit. Klik op de knop Nieuw.

Stap 5

Verplaats alle bestanden en mappen die van de schijfkopie zijn gekopieerd naar het linkervenster van het programma. Zorg ervoor dat de dvd-schijf groot genoeg is voor alle informatie die u hebt geselecteerd. Gebruik hiervoor de visualisatiebalk onderaan het werkvenster.

Stap 6

Druk op de knop "Branden" en bevestig de start van het informatie-opnameproces. Wacht tot het is voltooid. Nadat de gegevens zijn weggeschreven, wordt de schijflade automatisch geopend. Sluit het zelf en controleer de opgenomen bestanden.

Stap 7

Als u bestanden niet wilt decomprimeren voordat u ze gaat branden, installeer dan het programma ISO File Burning. Voer het uit, selecteer de gewenste schijfkopie, stel de opnamesnelheid in. Klik op de knop ISO branden. Deze methode kan het beste worden gebruikt wanneer u de opstartsector van een image naar schijf moet schrijven. Hierdoor kunnen de gegeven dvd-media worden uitgevoerd voordat ze het besturingssysteem binnengaan.

Aanbevolen: