Hoe Installeer Je Photoshop Op Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Photoshop Op Je Computer
Hoe Installeer Je Photoshop Op Je Computer

Video: Hoe Installeer Je Photoshop Op Je Computer

Video: Hoe Installeer Je Photoshop Op Je Computer
Video: Adobe Photoshop 7.0 Download For Windows 7.8.10 | Photoshop Install In Pc And Laptop 2024, Mei
Anonim

Sinds digitale camera's op grote schaal worden gebruikt, zijn velen begonnen programma's actief te gebruiken voor het bewerken (retoucheren) van afbeeldingen. Photoshop won in die zin al snel aan populariteit. En deze editor is geschikt voor zowel beginner als pro.

Hoe installeer je photoshop op je computer
Hoe installeer je photoshop op je computer

Het is nodig

Computer en Photoshop

instructies:

Stap 1

Dit programma kan op twee manieren worden gekocht: downloaden van internet, een schijf kopen of lenen bij het programma. Hoe dan ook, de installatie begint met het uitvoeren van het bestand setup.exe. Als de schijf met het programma autoload heeft, is het beter om de installatie te starten vanuit het schijfmenu door op de knop Installeren te klikken.

Stap 2

U ziet een welkomstvenster en een bericht over de start van de installatie. Klik hier op Volgende.

Het volgende venster toont de taalkeuze. Selecteer en klik op de knop Accepteren.

In het volgende venster voert u informatie in, dat wil zeggen, in de velden Gebruikersnaam en Organisatie zijn er in de regel al uw gegevens die zijn opgegeven tijdens de installatie van het besturingssysteem. Ook hier moet je aangeven wat je kiest: gebruik het programma 30 dagen gratis of gebruik de volledige versie. Dan is het nodig om de registratiesleutel in te voeren. Als het er niet is, klik dan op een proefperiode van 30 dagen. In de volgende vensters klikken we op de knoppen Volgende, Installeren, Volgende en Voltooien. De installatie van het programma is beëindigd.

Stap 3

Nu starten we het programma. Dit kan via het menu Start - Programma's (Alle programma's) - Adobe Photoshop. Dit is onze eerste lancering van een reeds geïnstalleerd programma en er verschijnt een venster voor ons met een verzoek om de registratiesleutel in te voeren of gebruik een korte proefperiode, en binnen 30 dagen kunt u de sleutel invoeren voor de volledige werking van het programma.

Druk op de knop Proef doorgaan, het volgende venster verschijnt voor je, waarin het programma je vraagt hoe je de programma-updates kunt downloaden. Vink het tweede item aan (Vraag me voor het downloaden …), wat betekent dat updates alleen met mijn toestemming worden gedownload. Klik vervolgens op OK.

Als u een registratiesleutel heeft, moet u naar het menu Help - Activeren gaan en uw sleutel invoeren.

Aanbevolen: