Hoe Installeer Je Word Op Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Word Op Je Computer
Hoe Installeer Je Word Op Je Computer

Video: Hoe Installeer Je Word Op Je Computer

Video: Hoe Installeer Je Word Op Je Computer
Video: How to Get Word for Free 2024, Mei
Anonim

Microsoft Corporation heeft een van de meest populaire computerprogramma's ontwikkeld: Word. Nu is het geïnstalleerd bij meer dan 80 procent van de eigenaren van personal computers en laptops. Het staat bekend om zijn gebruiksgemak. Als u een nieuwe pc hebt gekocht of het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd, heeft u mogelijk instructies nodig voor de installatie ervan.

Hoe installeer je Word op je computer
Hoe installeer je Word op je computer

instructies:

Stap 1

Eerst moet u een gelicentieerde schijf met dit programma aanschaffen. Als u een illegale versie installeert, kunt u worden vervolgd voor schending van auteursrechten en naburige rechten. Bovendien kan de zwarte versie malware of systeemfouten bevatten.

Stap 2

Plaats daarna de schijf met het programma in het diskettestation van uw computer. Het systeem biedt automatisch aan om de kantoorsuite te installeren. Nadat u de beschikbaarheid van vrije schijfruimte hebt gecontroleerd, ontvangt u een melding over de introductie van het serienummer van het product. Het is te vinden op de schijfdoos.

Stap 3

Vervolgens zal het systeem om het pad vragen om het bestand te installeren, standaard is er een systeemmap op een van de harde schijven. Nadat alles is geïnstalleerd, start u de machine opnieuw op.

Stap 4

Wanneer u het programma voor de eerste keer gebruikt, moet u uw persoonlijke gegevens achternaam, voornaam en patroniem invoeren. Nadat alle velden zijn ingevuld, kunt u het programma Word gebruiken. Voor het gemak kunt u de nodige interface-instellingen maken.

Stap 5

Een andere legale manier is om het programma te kopen in de online winkel van Microsoft. Betaal uw aankoop met een elektronische kaart. Als de betaling is gelukt, kunt u het bestand downloaden door het naar uw computer over te zetten en het te starten door erop te dubbelklikken.

Stap 6

Vervolgens wordt u om de benodigde informatie gevraagd, namelijk: de installatielocatie op een van de schijven en uw contactgegevens. Als u een bestand van de officiële site downloadt, is de sleutel niet vereist.

Stap 7

Er is nog een andere, niet geheel legale manier. Als u besluit er gebruik van te maken, moet u alle mogelijke gevolgen begrijpen. Gebruik zoekmachines om het installatiebestand voor het programma te vinden en download het naar uw computer. Start vervolgens de installatie van Word en binnen een paar minuten kunt u het gebruiken.

Aanbevolen: