Schrijfbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen

Inhoudsopgave:

Schrijfbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen
Schrijfbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen

Video: Schrijfbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen

Video: Schrijfbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen
Video: 3 Ways Remove Write Protection From USB Pendrive | "The disk is write protected" [Fix] 2024, Maart
Anonim

Waarschijnlijk kwamen veel van de gebruikers schijven tegen toen ze probeerden informatie naar hun harde schijf te kopiëren, een melding verscheen dat de schijf tegen schrijven was beveiligd. Op deze manier willen uitgevers het product beschermen tegen illegaal kopiëren. Maar wat als u zo'n schijf hebt gekocht en informatie ervan op de harde schijf wilt opslaan om deze niet constant in de schijf te plaatsen?

Schrijfbeveiliging van een schijf verwijderen
Schrijfbeveiliging van een schijf verwijderen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - CloneDVD5-programma;
  • - DVD Decrypter-programma.

instructies:

Stap 1

Verder zullen we ons specifiek richten op het kopiëren van informatie waarbij het programma wordt omzeild dat deze mogelijkheid blokkeert, aangezien het geen zin heeft om een dergelijke bescherming te verbreken, aangezien het deel uitmaakt van

Stap 2

Voer het programma uit. Klik in het hoofdmenu op de pijl in de linkerbovenhoek en selecteer het station met de schijf. Klik verder in het gedeelte "Ontvanger" op de map en selecteer de locatie om de schijfbestanden op te slaan. Klik in de rechterbovenhoek op de pijl en selecteer het type schijf. Ook in het hoofdmenu kunt u de schijf in verschillende delen splitsen. Nadat alle vereiste opties zijn geselecteerd, klikt u op "Start". De schijfinformatie wordt opgeslagen in de map van uw keuze. Nu kunt u deze informatie, indien nodig, naar een lege schijf schrijven, van waaruit u deze zonder obstakels kunt kopiëren.

Stap 3

Een ander goed programma voor het kopiëren van informatie van alle dvd-schijven, ongeacht hun bescherming, is DVD Decrypter. Vind het op internet, download en installeer het op uw harde schijf.

Stap 4

Voer het programma uit. Klik in het hoofdmenu op de afbeelding van de map en selecteer de opslaglocatie voor de gekopieerde informatie. De schijf kan in twee formaten worden opgeslagen. De eerste optie is om eenvoudig informatie van de schijf op te slaan, de tweede optie is om deze op te slaan in een virtueel ISO-formaat, maar zonder schrijfbeveiliging.

Stap 5

Om een schijf in virtueel ISO-formaat op te slaan, selecteert u de optie Modus in het hoofdmenu van het programma en selecteert u vervolgens de ISO-regel. Selecteer Lezen in het menu dat verschijnt. Klik daarna in het hoofdmenu van het programma op de schijfimage. Het opnameproces zal beginnen. Hierdoor ontvangt u een exacte kopie van de informatiedrager in virtueel formaat.

Stap 6

Om informatie naar de harde schijf te schrijven, klikt u op de schijfkopie in het hoofdmenu. Vervolgens kopieer je alle informatie daaruit naar de geselecteerde map.

Aanbevolen: