Wifi Vinden

Inhoudsopgave:

Wifi Vinden
Wifi Vinden

Video: Wifi Vinden

Video: Wi-Fi 6 - это ПРОРЫВ! Разбор технологии. 2022, December
Anonim

Wi-Fi is een vorm van draadloze internettoegang die alomtegenwoordig is in de moderne wereld. Bijna alle laptops en zakcomputers hebben tegenwoordig ingebouwde Wi-Fi.

Wifi vinden
Wifi vinden

instructies:

Stap 1

Als uw computer geen ingebouwde Wi-Fi-interface heeft, moet u een speciale Wi-Fi-adapter aanschaffen. Het kan in elke computerwinkel worden gekocht of online worden besteld.

Stap 2

Dan moet u een internettoegangspunt vinden. Nu is gratis internet beschikbaar in bibliotheken, cafés, luchthavens, winkelcentra en onderwijsinstellingen. Hoewel sommige eigenaren van cafés en winkels dit zien als een manier om extra geld te verdienen en toegang tot het netwerk betaald te krijgen. Dus als je geïnteresseerd bent in gratis wifi, dan zul je op zoek moeten naar een geschikt toegangspunt. Als je in een grote stad woont, kun je op internet een lijst met gratis wifi-hotspots vinden. Mogelijkheden om via internet erachter te komen waar in jouw stad gratis toegang is tot wifi, nietwaar? Gebruik dan een speciale scanner of programma's die op uw laptop of PDA zijn geïnstalleerd om naar dergelijke punten te zoeken. Er zijn veel toepassingen op internet in het publieke domein waarmee u dit kunt doen. De bekendste daarvan zijn WeFi en NetStumbler. Je kunt een smartphone ook als modem gebruiken (hoewel zo'n internet niet high-speed kan worden genoemd) - sluit hem gewoon aan op een laptop.

Stap 3

Om een ​​Wi-Fi-verbinding tot stand te brengen, hoeft u alleen maar de laptop aan te zetten en een internetbrowservenster te openen. Druk daarvoor op de speciale knop op de laptoptas of op een externe adapter. Het feit dat de ingebouwde Wi-Fi is ingeschakeld, wordt aangegeven door een bericht op het scherm. Er verscheen een venster op het scherm waarin u werd gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren? Dit betekent dat de toegang tot het netwerk op de plaats waar u zich bevindt betaald is en dat u een bepaald bedrag aan de beheerder moet vragen, anders kunt u geen gebruik maken van het wifi-internet.

Populair per onderwerp