Een Oude Computer Gebruiken

Inhoudsopgave:

Een Oude Computer Gebruiken
Een Oude Computer Gebruiken

Video: Een Oude Computer Gebruiken

Video: 15 Practical Things You Can do With an Old Computer 2022, December
Anonim

Je kast staat vast vol met rommel. Haast je niet om het weg te gooien, want tussen het afval kunnen dingen zijn die op het eerste gezicht nutteloos en onnodig lijken, maar in werkelijkheid kunnen ze nuttig voor je zijn.

Een oude computer gebruiken
Een oude computer gebruiken

Het is nodig

schroevendraaier, RAM, systeemeenheid, inzamelpunt voor schroot

instructies:

Stap 1

Controleer eerst uw computer op werkende onderdelen. Ze kunnen immers handig zijn voor het upgraden van een nieuwe computer.

Stap 2

Als de oude computer bijvoorbeeld voldoende RAM heeft, kan deze eenvoudig worden herschikt naar de nieuwe computer. Maar controleer eerst of het RAM-geheugen van de oude computer geschikt is voor de nieuwe. Hiervoor heeft u een beschrijving van uw oude computer of internet nodig.

Stap 3

Om het RAM-geheugen te herschikken, neemt u een schroevendraaier en schroeft u het processordeksel los. Zoek vervolgens het lange groene bord, dat zich meestal onder de voeding bevindt. Druk op de klemmen aan de zijkanten. Doe dit voorzichtig, want ze zijn erg kwetsbaar op oudere computers. Verwijder het RAM-geheugen uit de processor.

Stap 4

Er is een andere manier om een ​​oude computer te gebruiken. Pak je computer en gooi hem weg. Maar van de hele computer kun je alleen de processor inleveren. Zoek uit waar het dichtstbijzijnde inzamelpunt is en uit welk metaal uw koffer is gemaakt om de koffer van de verwerker over te dragen aan het schroot. Zorg er vervolgens voor dat dit type metaal wordt geaccepteerd door uw schrootinzamelpunt.

Stap 5

Als je nog een werkende muis of toetsenbord hebt, dan kunnen ze worden gebruikt zoals bedoeld. Maar als het toetsenbord niet werkt, moet het worden schoongemaakt. Neem hiervoor een wattenstaafje, bevochtig het licht met alcohol, verwijder voorzichtig de toetsen van het toetsenbord (onthoud of noteer eerst de rangschikking van de toetsen). Veeg daarna het toetsenbord schoon en plaats de toetsen terug. Als de sleutels niet kunnen worden verwijderd, neem dan een wattenstaafje en bevochtig het lichtjes met alcohol. Veeg vervolgens tussen de toetsen met een wattenstaafje.

Populair per onderwerp