Hoe Maak Je Een Cartoonfoto?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cartoonfoto?
Hoe Maak Je Een Cartoonfoto?

Video: Hoe Maak Je Een Cartoonfoto?

Video: PicsArt Cartoon Photo Editing Tutorial 2021 | How To Make Vector Art On Mobile #Picsart #Vectorart 2022, December
Anonim

U kunt een cartoonfoto maken met een krachtige grafische editor door bepaalde lettertypen en enkele weergave-instellingen over elkaar heen te leggen. Voor mensen die verre van zelf foto's bewerken in complexe grafische pakketten, zijn er verschillende online diensten.

Hoe maak je een cartoonfoto?
Hoe maak je een cartoonfoto?

Het is nodig

  • - Adobe-Photoshop;
  • - Foto naar Cartoon

instructies:

Stap 1

Open Photoshop en selecteer de gewenste afbeelding om te bewerken ("Bestand" - "Open"). Kopieer het naar een nieuw document en noem de laag "Base". Dupliceer vervolgens de laag (sneltoetsen Ctrl en J, of menu "Laag" - "Kopiëren") en noem deze "Onverzadigd". Druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl, Shift en U. Noem de nieuwe laag "Nummer 1".

Stap 2

Ga naar het menu "Filter" - "Blur" - "Smart Blur". Maak de nodige instellingen "Radius", "Threshold". Selecteer "Beste kwaliteit". Klik op "OK" en keer de laag om door op de toetsenbordtoetsen Ctrl en I te drukken.

Stap 3

Ga naar "Filter" - "Blur" - "Gaussiaans vervagen", stel een enkele straal in. Selecteer in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster de modus voor het overvloeien van lagen als "Hard licht".

Stap 4

Dupliceer de laag met de gewenste naam opnieuw en plaats deze boven de laag "Nummer 1". Selecteer nu "Filter" - "Stylize" - "Emboss". Maak de meest geschikte instellingen en stel deze opnieuw in op "Hard Light".

Stap 5

Dupliceer de "Onverzadigde" laag met de naam "Nummer 3", plaats deze bovenop de vorige kopie. Pas "Filter" - "Blur" - "Smart Blur" toe. Keer de laag weer om (Ctrl en I).

Stap 6

Kopieer "Onverzadigd" nogmaals onder de naam "Nummer 4". Verplaats het in het lagenpalet boven "Nummer 3". De overvloeimodus moet worden ingesteld op "Vermenigvuldigen" en de dekking mag niet meer dan 40% zijn. Dupliceer de laag "Nummer 4". Stel in "Filter" - "Blur" - "Gaussian Blur" de straal in op 3 pixels, de modus "Vermenigvuldigen".

Stap 7

Kopieer de basislaag en plaats deze helemaal bovenaan in het lagenpaneel. Installeer "Hard Light", kopiëren. Specificeer de modus "Kleur". Het bewerken is voltooid.

Stap 8

Er zijn ook veel online services waarmee u niet alleen een bepaald effect kunt toepassen, maar ook enkele elementen kunt toevoegen. Zo is de BeFunky-service geschikt om van jezelf een stripfiguur te maken. Ook heeft de Editor.Pho.to-service geweldige instellingen.

Populair per onderwerp