Hoe Maak Je Een Clip Van Je Foto's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Clip Van Je Foto's
Hoe Maak Je Een Clip Van Je Foto's

Video: Hoe Maak Je Een Clip Van Je Foto's

Video: Maak een filmpje van foto's met gratis app iMovie of Quick 2022, December
Anonim

Op de enorme uitgestrektheid van internet kun je een groot aantal verschillende interessante en prachtig geïmplementeerde ideeën vinden, waaronder het maken van een videoclip van je eigen foto's. Luisteren naar een muzikale compositie en kijken naar je foto's - geweldig!

Hoe maak je een clip van je foto's
Hoe maak je een clip van je foto's

instructies:

Stap 1

Een manier om zo'n clip te maken is door een programma te gebruiken dat speciaal voor dit doel is ontworpen. Er zijn nogal wat van dergelijke programma's en de keuze hangt af van wat je van plan bent te doen met de voltooide clip.

Stap 2

Als je van plan bent om het alleen op je computer te bekijken, gebruik dan het programma "PhotoSHOW", waarmee je gemakkelijk een diavoorstelling kunt maken van foto's met muziek en speciale effecten. Al je acties om een ​​video te maken gaan vergezeld van tips in het Russisch en je zult gemakkelijk je doel bereiken.

Stap 3

Als u bekend bent met het principe van het werken met Power Point-presentaties, kunt u een diavoorstelling maken met de gelijknamige applicatie uit de Microsoft Office-suite. De 2010-versie ondersteunt het omzetten van een presentatie in een video, waarmee je vervolgens kunt doen wat je wilt: per e-mail naar vrienden sturen, op een schijf branden om op andere computers af te spelen, de clip op internet plaatsen.

Stap 4

Nu we het toch over de populaire manier hebben om tegenwoordig informatie te delen door media-inhoud op internet te publiceren, kan men niet anders dan online diensten noemen waarmee u snel en gratis een clip van uw foto's kunt maken en deze onmiddellijk op sociale netwerkpagina's of blogs kunt publiceren.

Stap 5

Probeer de populaire Russischtalige service op de site www.fotofilmi.ru. Na registratie kunt u snel en eenvoudig een video maken met uw foto's en muziek en vervolgens een code ontvangen om de video op internet te plaatsen. Als je Engels spreekt, gebruik dan populaire diensten www.slideroll.com, www.kizoa.com of www.slide.com. Elk van hen is op zijn eigen manier interessant en biedt de gebruiker originele effecten.

Populair per onderwerp