Hoe Over Te Zetten Van Excel Naar Word

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Zetten Van Excel Naar Word
Hoe Over Te Zetten Van Excel Naar Word

Video: Hoe Over Te Zetten Van Excel Naar Word

Video: Hoe Over Te Zetten Van Excel Naar Word
Video: Gegevens koppelen Excel naar Word 2024, April
Anonim

In sommige gevallen moet u gegevens van het ene document naar het andere kopiëren en deze kunnen door verschillende programma's worden gemaakt. Meestal moet u meerdere tabellen overzetten van een document dat in MS Excel is gemaakt naar een nieuw document in MS Word, of omgekeerd.

Hoe over te zetten van Excel naar Word
Hoe over te zetten van Excel naar Word

Noodzakelijk

Microsoft Office-software

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste, maar niet altijd effectieve methode is om het systeemklembord te gebruiken. Selecteer de gewenste gegevens of cellen en druk op de sneltoets Ctrl + C of Ctrl + Insert. Dezelfde bewerking kan worden uitgevoerd via het menu "Bewerken" en het item "Kopiëren". Ga vervolgens naar het document waarnaar u het fragment wilt kopiëren en druk op de toetsencombinatie Ctrl + V of Shift + Insert, of via het menu "Bewerken" en het item "Plakken".

Stap 2

U weet waarschijnlijk dat elk programma in de Microsoft Office-suite een klembord-tool heeft. Hiermee kunt u maximaal 24 fragmenten kopiëren en opslaan in het geheugen tijdens de werking van het programma. Kopieer enkele fragmenten en plak ze met behulp van het "Office Klembord". U kunt het venster van deze tool oproepen via het menu "Bewerken" door het item met dezelfde naam te selecteren.

Stap 3

Als deze methode niet heeft geholpen om alle gegevens van het ene bestand naar het andere volledig over te dragen, wordt aanbevolen om een alternatieve methode te gebruiken, die is gebaseerd op het opslaan van één bestandsindeling in een bestand. Bijna alle soorten documenten in de Microsoft Office-programmasuite schrijven en lezen informatie uit xml-bestanden op dezelfde manier. Het wordt als een handig en vrij praktisch formaat beschouwd. Met andere woorden, xml is niets meer dan een archief met informatie.

Stap 4

Als je nieuwere versies van programma's zoals MS Word 2007 (2010) of MS Excel 2007 (2010) hebt gebruikt, is het je misschien opgevallen dat de bekende formaten zijn vervangen door nieuwe, bijvoorbeeld docx en xlsx. De nieuwe formaten zijn volledig samengesteld uit xml-documenten en de letter "x" is toegevoegd om verwarring te voorkomen.

Stap 5

Sla het document op in xml-formaat door te drukken op de sneltoets Ctrl + S. Ga in het venster voor het opslaan van bestanden naar Bestandstype en selecteer de regel XML-document. Open dit bestand in een andere editor door op de sneltoets Ctrl + O te drukken.

Aanbevolen: