Hoe Pdf Naar Word Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf Naar Word Over Te Zetten
Hoe Pdf Naar Word Over Te Zetten

Video: Hoe Pdf Naar Word Over Te Zetten

Video: Hoe Pdf Naar Word Over Te Zetten
Video: PDF naar WORD omzetten 2024, Maart
Anonim

Van tijd tot tijd moeten gebruikers van pc's PDF-bestanden vertalen naar tekstdocumenten die in Word kunnen worden bewerkt. Dit kan met speciale programma's.

Hoe pdf naar word over te zetten
Hoe pdf naar word over te zetten

instructies:

Stap 1

Gebruik het klembord van het besturingssysteem om de inhoud van het document over te brengen naar een andere editor (bijvoorbeeld Microsoft Word of Kladblok) als het bestand niet tegen kopiëren is beveiligd. Om dit te doen, kunt u alle tekst selecteren met de toetsencombinatie Ctrl + A of met de muis en deze vervolgens kopiëren door op Ctrl + C te drukken. Schakel over naar het venster van de gewenste editor en plak de gekopieerde tekst met de Ctrl + V sleutels.

Stap 2

Sla het document op in tekstformaat door het betreffende dialoogvenster op te roepen met de sneltoetsen Ctrl + Shift + S. Stel het gewenste formaat in het veld "Bestandstype" in, bijvoorbeeld TXT of DOC. Let eventueel op de afbeeldingen in de tekst. Zorg ervoor dat ze op de juiste plaats in het document worden geplaatst.

Stap 3

Installeer op uw computer een speciale editor die PDF-bestanden leest, maakt, bewerkt en converteert, bijvoorbeeld Foxit PhantomPDF. Download en installeer de applicatie op uw harde schijf en start deze vervolgens. Nu kunt u het bijbehorende bestand openen en de bewerking selecteren om het naar Microsoft Word-formaat te converteren in het menu.

Stap 4

Voer een eenmalige conversie van één document uit als de noodzaak van een dergelijke bewerking zich vrij zelden voordoet. Dit kan online en zonder extra software te installeren. Met de service PDF2Word kunt u bijvoorbeeld gratis een bestand converteren. Kies met de pagina open de actie Bestand converteren. Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt het vereiste pdf-bestand op uw computer, selecteer het en klik op de knop "Openen". Daarna wordt het document met een automatisch script geüpload naar de server en na een tijdje verschijnt er een veld met het woord Word-bestand op de pagina. Door erop te klikken, start u de Microsoft Word-toepassing en de tekst uit de pdf wordt er automatisch in gekopieerd.

Aanbevolen: