Hoe Audio Naar Schijf Te Rippen

Inhoudsopgave:

Hoe Audio Naar Schijf Te Rippen
Hoe Audio Naar Schijf Te Rippen

Video: Hoe Audio Naar Schijf Te Rippen

Video: Cocktail Audio X10_Connect 2 WIFI - Wireless Dongle.flv 2022, December
Anonim

Er zijn veel programma's om bestanden naar cd's en dvd's te schrijven, inclusief de standaardoptie om naar schijf te schrijven van het Windows-besturingssysteem. Het blijft om de meest geschikte voor u te kiezen, evenals om te beslissen over de opnamemethode: een audio-cd maken of muziek opnemen in mp3-formaat.

Hoe audio naar schijf te rippen
Hoe audio naar schijf te rippen

Het is nodig

  • - computer met internettoegang
  • - browser

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf in het station, open "Deze computer", wacht tot de lege schijf in dit venster wordt weergegeven. Om bestanden naar een schijf te schrijven, dubbelklikt u erop of opent u het contextmenu op het schijfpictogram en selecteert u het item "openen". Sleep vervolgens de benodigde bestanden naar het stationsvenster, selecteer aan de linkerkant het menu-item "Bestanden op cd branden". Klik op deze opdracht, de wizard voor het branden van schijven wordt gestart. Specificeer de naam van uw toekomstige schijf, klik op volgende in alle volgende vensters. Deze methode kan alleen de gespecificeerde bestanden naar de schijf schrijven, dat wil zeggen dat het niet mogelijk is om met zijn hulp een audioschijf te maken.

Stap 2

Download een programma waarmee je muziek op schijf kunt branden, zowel in mp3-formaat als in audio-schijfformaat. Er zijn veel van dergelijke programma's, een van de meest populaire is Nero. Download het installatiebestand naar uw computer, voer het uit en installeer Nero. Voer vervolgens het programma uit, voordat u bestanden naar de schijf uploadt, selecteer het formaat van de schijf die moet worden gebrand. Het kan cd of dvd zijn. Selecteer bovenaan het hoofdvenster het tabblad "Favorieten".

Stap 3

Selecteer daar de opdracht "Audio-cd maken" als u audio op schijf wilt branden met de beste geluidskwaliteit. Dit formaat is eigen aan muzieksystemen; bij het opnemen worden bestanden geconverteerd, of liever uitgepakt, naar een formaat dat beschikbaar is voor audiosystemen. Klik op de knop Gegevens-cd maken als u een gewone bestandsschijf wilt maken. Er wordt een venster geopend dat op een verkenner lijkt. Klik vervolgens op de knop "Toevoegen" en selecteer de vereiste bestanden voor opname. Onderaan het venster bevindt zich een schaal die de vulling van de toekomstige schijf laat zien, kijk erop hoeveel ruimte er nog is en hoeveel bestanden u nog kunt schrijven. Ga naar de instellingen voor het branden van schijven door op de knop "Volgende" te klikken. Laat alle opname-items ongewijzigd, u kunt alleen de naam van de schijf wijzigen. Wijzig de schijfsnelheid, maar houd er rekening mee dat hoe hoger de snelheid, hoe lager de opnamekwaliteit. Klik op "Volgende" en wacht tot het einde van de opname.

Populair per onderwerp