Hoe Video Naar Schijf Te Rippen

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar Schijf Te Rippen
Hoe Video Naar Schijf Te Rippen

Video: Hoe Video Naar Schijf Te Rippen

Video: Hoe Video Naar Schijf Te Rippen
Video: Adobe Spark Video instructie 2024, Mei
Anonim

Om video's op dvd-spelers voor consumenten af te spelen, moet u een speciale techniek voor het branden van schijven gebruiken, en niet alleen de bestanden als gewone gegevens schrijven. Hoe doe je het?

Hoe video naar schijf te rippen
Hoe video naar schijf te rippen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Ashampoo Burning Studio-programma.

instructies:

Stap 1

Start uw browser, volg de link https://biblprog.org.ua/ru/ashampoo_burning_studio_free/, klik op de link Downloaden om het programma te downloaden voor het knippen en branden van video op schijf - Ashampoo Burning Studio. Wacht tot het programma is gedownload en installeer het op uw computer. Start Ashampoo vanaf de snelkoppeling op het bureaublad of vanuit Snel starten om uw film op dvd te knippen

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het menu-item "Video en foto's branden", vervolgens in het submenu-item "Video-dvd maken", selecteer in het volgende venster het schermformaat, laat de optie voor het spelerformaat als standaard. Klik volgende". Voer in het bovenste deel van het venster in het veld Naam de naam van de toekomstige schijf in en klik op de knop Video toevoegen aan de rechterkant van het venster.

Stap 3

Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt de map met de film, selecteer het gewenste bestand en klik op "Openen". Wacht tot het bestand is toegevoegd aan het programmavenster. Klik op de knop Voltooien als u een video-dvd wilt maken met één film of meer bestanden wilt selecteren om aan de schijf toe te voegen.

Stap 4

Let op de statusbalk van het programma bij het toevoegen van bestanden voor het branden van een dvd-schijf, de kwaliteit van de toegevoegde films wordt hieronder weergegeven, hoe meer video's u toevoegt, hoe lager de kwaliteit van de originele opname en vice versa. Klik volgende.

Stap 5

Pas in het volgende venster het uiterlijk van het schijfmenu aan, pas het gewenste thema toe en test de werking van de knoppen. U kunt ook het vakje Geen menu aanvinken om de film onmiddellijk af te spelen. Selecteer een onderwerp en klik op Volgende.

Stap 6

Selecteer het station om de schijf te branden, plaats de schijf in het station. Het videobestand wordt automatisch geknipt voor het branden van schijven. Klik op de knop Opties wijzigen om de schrijfsnelheid en andere programma-instellingen in te stellen. Klik op de knop Dvd branden om te beginnen met branden. Wacht tot het einde van het proces en verwijder de schijf uit het station.

Aanbevolen: