Een Clip Maken Van Foto's

Inhoudsopgave:

Een Clip Maken Van Foto's
Een Clip Maken Van Foto's

Video: Een Clip Maken Van Foto's

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Maak een filmpje van foto's met gratis app iMovie of Quick 2023, Januari-
Anonim

U kunt prachtige video's maken met alleen foto's. Je kunt ze combineren tot een clip met elke gratis video-editor, bijvoorbeeld opgenomen in de standaardprogramma's van het Windows-besturingssysteem "Movie Maker".

Een clip maken van foto's
Een clip maken van foto's

instructies:

Stap 1

Selecteer een paar foto's uit je verzameling en bewerk ze in elke beschikbare foto-editor zoals Photoshop. Voeg extra elementen of versieringen toe aan uw afbeeldingen, zoals glitters, glans, animaties of bijschriften, om uw foto's interessanter te maken. Sla de bewerkte afbeeldingsbestanden op in een aparte map en geef deze een handige naam.

Stap 2

Open Windows Movie Maker. Selecteer op de taakbalk Video vastleggen en vervolgens Afbeeldingen importeren. Selecteer de naam van de map waarin u de gewijzigde foto's hebt opgeslagen. Als gevolg hiervan toont het paneel in het hoofdvenster van het programma alle foto's die voor bewerking zullen worden gebruikt.

Stap 3

Let op het Storyboard-paneel onderaan Movie Maker. Hier kunt u de volgorde van uw foto's instellen en speciale effecten toevoegen. Klik en sleep de foto naar het juiste veld in het storyboard. Verplaats de afbeeldingen totdat ze in de juiste volgorde voor de clip staan.

Stap 4

Ga naar het hoofdmenu, selecteer Clip bewerken en klik op de knop Video-overgangen bekijken. Er verschijnt een selectie van overgangseffecten. Sleep het gewenste overgangseffect naar het storyboard tussen de afbeeldingen. U kunt ook speciale effecten toevoegen, zoals rotatie, filmveroudering, framevervaging en meer. Dit zal helpen om je clip dynamischer te maken en goed te bewerken.

Stap 5

Voltooi de clip door titels aan het begin en einde toe te voegen door het juiste item in het bewerkingsmenu te selecteren. U kunt ook een audiotrack toevoegen met behulp van de "Audio"-verkenner in de taakbalk. Bekijk een voorbeeld van de clip die u zojuist hebt gemaakt. Als u tevreden bent met het resultaat, gaat u naar het gedeelte "Bestand" en vervolgens naar "Project opslaan". Selecteer "Opslaan op mijn computer" en volg de instructies op het scherm.

Populair per onderwerp