Hoe Maak Je Een Dia?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Dia?
Hoe Maak Je Een Dia?

Video: Hoe Maak Je Een Dia?

Video: Hoe Maak Je Een Dia?
Video: Hoe maak je een batti om dia aan te maken 2024, Mei
Anonim

Een diavoorstelling is een video die bestaat uit foto's of andere afbeeldingen die elkaar vervangen. Afbeeldingen in diavoorstellingen of presentaties worden vaak begeleid door muziek. Het is een originele manier om herinneringen te bewaren of een promotionele presentatie te maken. Microsoft Office PowerPoint behoort niet tot programma's die in detail worden bestudeerd, in de regel is de gebruiker alleen bekend met de basisfuncties. Door enkele eenvoudige technieken onder de knie te krijgen, kunt u uw presentatie echter productiever maken.

Hoe maak je een dia?
Hoe maak je een dia?

Noodzakelijk

Personal computer, Microsoft Office PowerPoint

instructies:

Stap 1

Start het programma waarin u dia's gaat maken - Microsoft Office PowerPoint (door op de snelkoppeling te klikken of te kiezen uit de lijst met programma's in het menu Start).

Stap 2

Bekijk de geopende blanco pagina: aan de linkerkant worden alle dia's in het project weergegeven (tot nu toe slechts één). Aan de rechterkant vindt u een lijst met lay-outs.

Stap 3

Kies een geschikte indeling.

Stap 4

Vul de indeling in.

Stap 5

Maak nog een dia in het linkerdeelvenster, kies er een lay-out voor en vul deze in. Wanneer u het gewenste aantal pagina's heeft aangemaakt, kan de presentatie worden bekeken door op de F5-toets te drukken.

Aanbevolen: