Hoe Youtube Op Een Website In Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Youtube Op Een Website In Te Sluiten?
Hoe Youtube Op Een Website In Te Sluiten?

Video: Hoe Youtube Op Een Website In Te Sluiten?

Video: Hoe Youtube Op Een Website In Te Sluiten?
Video: Heftig | Youtube video insluiten op je website 2024, Mei
Anonim

YouTube is een van de meest populaire videodiensten, die video's voor bijna elke smaak in zijn database heeft. Naast het bekijken van de video kun je ook de gewenste video integreren op je pagina. Om dit te doen, kunt u een speciaal gegenereerde HTML-code op de bron gebruiken.

Hoe youtube op een website in te sluiten?
Hoe youtube op een website in te sluiten?

instructies:

Stap 1

Om een specifieke video op de site in te voegen, moet je eerst naar YouTube gaan om de gewenste video te selecteren en er een code voor te genereren. Open uw browser en ga naar de dienst. Zoek een video met behulp van de categorie browsen of zoekbalk.

Stap 2

Klik op de pagina met de video op de knop "Verzenden". Klik in de werkbalk die verschijnt op de knop "Insluiten". Er worden extra opties geopend om de toekomstige speler op uw site in te stellen. U kunt dus de hoogte en breedte van de speler kiezen en enkele parameters voor het weergeven van de video in het venster. Nadat u de gewenste opties hebt geselecteerd, selecteert u de tekst in het tekstvak en klikt u met de rechtermuisknop op het gemarkeerde gebied en klikt u vervolgens op "Kopiëren".

Stap 3

Open de HTML-pagina waar u de speler wilt invoegen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op uw paginabestand en selecteert u vervolgens "Openen met". Selecteer in de lijst die verschijnt een tekstbewerkingsprogramma. U kunt ook het standaard Windows Kladblok-hulpprogramma gebruiken.

Stap 4

In het venster dat verschijnt, ziet u de code voor uw HTML-pagina. Zoek het gedeelte van het bestand waar u uw video wilt invoegen. Plaats daarna de cursor op deze positie en klik met de rechtermuisknop om het contextmenu te openen en selecteer vervolgens "Plakken". Je kunt ook de sneltoetsen Ctrl en V gebruiken om code van YouTube te plakken.

Stap 5

Sla na de bewerking de wijzigingen op door op het menu-item "Bestand" - "Opslaan" te klikken. Open uw opgeslagen pagina in een willekeurige browser en controleer of de video correct wordt afgespeeld. Als het in het programmavenster wordt weergegeven, zijn alle bewerkingen correct uitgevoerd. Installatie van video op de site van Youtube is voltooid.

Aanbevolen: