Hoe Te Knippen In Photoshop En De Snede Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Te Knippen In Photoshop En De Snede Op Te Slaan
Hoe Te Knippen In Photoshop En De Snede Op Te Slaan

Video: Hoe Te Knippen In Photoshop En De Snede Op Te Slaan

Video: Hoe Te Knippen In Photoshop En De Snede Op Te Slaan
Video: Replace A Window in Photoshop CC 2024, Mei
Anonim

Bij het maken van collages in Photoshop moet je vaak afzonderlijke fragmenten uitknippen en overbrengen naar een andere afbeelding. Het is noodzakelijk om dit te doen zodat de overgedragen objecten organisch in de nieuwe tekening passen en niet de indruk wekken van vreemde elementen.

Hoe te knippen in Photoshop en de snede op te slaan
Hoe te knippen in Photoshop en de snede op te slaan

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-fotografie

instructies:

Stap 1

Druk op de toets L. Er verschijnt een venster op de werkbalk waarin u een van de gereedschappen in de Lasso-groep kunt selecteren.

Stap 2

Veelhoekige lasso is geschikt voor het selecteren van objecten met gebroken contouren. Met behulp van de Lasso-tool wordt het object handmatig geselecteerd. Beweeg de cursor over de omtrek van het object, druk op de linkermuisknop en teken, zonder deze los te laten, een cirkel om het hele object. Wanneer het pad is gesloten, laat u de toets los - het object wordt geselecteerd. Als u per ongeluk een gebied markeert dat u niet wilt, drukt u op de Backspace-toets om de verkeerde actie ongedaan te maken.

Stap 3

Magnetische lasso analyseert het verschil tussen de kleuren van de hoofdcontour en de achtergrond en 'kleeft' als het ware aan het silhouet van het object. Stel op de eigenschappenbalk de volgende opties in:

- Doezelaar - vervaging van de selectie, in pixels

- Breedte - de breedte van de strook die het gereedschap zal analyseren om het object van de achtergrond te onderscheiden

- Randcontrast - het verschil in kleurtint tussen het object en de achtergrond, in procenten

- Frequentie - de frequentie waarmee de tool zich aan de afbeelding "klampt".

Stap 4

Beweeg de cursor over het object en druk op de linkermuisknop om de initiële gegevens voor het gereedschap in te stellen. Laat vervolgens de toets los en verplaats de cursor langs het pad. Als in een bepaald gebied de achtergrond- en objectkleuren erg dicht bij elkaar liggen, beweegt u de cursor opnieuw over het object en drukt u op de linkertoets om nieuwe parameters in te stellen. Als de achtergrond is gemarkeerd, drukt u op de Backspace-toets om de foutieve stappen ongedaan te maken. Dubbelklik op de linkermuisknop om het proces te voltooien.

Stap 5

Een andere manier om een object te selecteren is met de snelmaskermodus. Druk op de Q-toets en selecteer de knop Bewerken in snelmaskermodus. De voor- en achtergrondkleuren op het gereedschapspalet moeten standaard worden ingesteld, druk hiervoor op de toets D. Selecteer een harde borstel en begin over het object in de afbeelding te schilderen. Als je een extra gebied hebt vastgelegd, verwissel dan de zwarte en witte vierkanten op de werkbalk en verwijder het masker met een witte borstel. Nadat u over het hele object hebt geschilderd, drukt u nogmaals op de Q-toets - op deze manier keert u terug naar de standaardmodus. De hele afbeelding rond uw onderwerp wordt geselecteerd. Kies in het hoofdmenu Selecteren en Omkeren. Daarna gaat de selectie naar het object.

Stap 6

Nadat u op de een of andere manier een deel van de afbeelding hebt geselecteerd, moet u deze opslaan in de geheugenbuffer. Als u een fragment uit de afbeelding wilt verwijderen, drukt u op de toetsen Ctrl + X of selecteert u de items Bewerken en Knippen in het hoofdmenu. Als u alleen het object hoeft te kopiëren, gebruikt u de combinatie Ctrl + V - de afbeelding verandert niet en een kopie van het geselecteerde fragment wordt opgeslagen in het programmageheugen.

Open indien nodig een nieuwe afbeelding en voeg het gekopieerde object daar toe met behulp van de Ctrl + C-toetsen.

Aanbevolen: