Gescande Tekst Bewerken

Inhoudsopgave:

Gescande Tekst Bewerken
Gescande Tekst Bewerken

Video: Gescande Tekst Bewerken

Video: How to Edit PDF File in Word 2022, November
Anonim

Scannen is het maken van een digitale kopie van een document, een pagina van een boek of tijdschrift, of een foto met behulp van een scanner of camera. Als u tekst hebt gescand en deze moet bewerken, kunt u software gebruiken die is ontworpen om dergelijke problemen op te lossen.

Gescande tekst bewerken
Gescande tekst bewerken

instructies:

Stap 1

De meest populaire tool voor het bewerken van gescande tekst is lange tijd het Abbyy FineReader-programma geweest. U kunt een proefversie downloaden of de volledige versie van het programma kopen op de officiële Abbyy-website op www.abbyy.ru/finereader. De gratis proefversie van de applicatie geeft je alleen de mogelijkheid om 50 pagina's tekst te verwerken. Deze beperking wordt verwijderd in de volledige versie van het programma, waarvan de kosten niet hoger zijn dan $ 50

Stap 2

Nadat u het programma hebt gedownload en geïnstalleerd, voert u het uit op uw computer. Laad het bestand met de tekst die u wilt bewerken in het programma vanuit het menu "Openen", "Afbeelding converteren naar Microsoft Word". Specificeer het pad naar het bestand, waarna het conversieproces zal starten.

Stap 3

Eenmaal voltooid, wordt de tekst automatisch geopend in een nieuw Word-document. Hier kunt u het bewerken met uw gebruikelijke hulpmiddelen en het vervolgens opslaan als een Microsoft Word-bestand.

Stap 4

Als alternatief kunt u de online bron gebruiken www.onlineocr.ru, waar u een gescand document kunt converteren naar tekstformaat. Klik hiervoor op de knop "Bestand selecteren", selecteer het gewenste bestand op uw computer en klik vervolgens op de knop "Uploaden"

Stap 5

Klik na het laden van de afbeelding op de knop "Tekst herkennen". Na een tijdje verschijnt de tekst op dezelfde pagina. Selecteer de tekst en kopieer en plak deze vervolgens in een tekstdocument, waar u deze tekst kunt bewerken.

Stap 6

Als u de tekst tijdens het scanproces in PDF-indeling opslaat, kunt u deze na verwerking bewerken met elke beschikbare PDF naar Word-converter. Probeer het programma PDF naar Word, dat gratis kan worden gedownload op de officiële website op www.pdftoword.com, of gebruik een van de online converters: www.pdfonline.com/pdf-naar-word-converter, www.convertpdftoword.net enz.

Populair per onderwerp