Aanmelden Bij Kaspersky

Inhoudsopgave:

Aanmelden Bij Kaspersky
Aanmelden Bij Kaspersky

Video: Aanmelden Bij Kaspersky

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Как управлять Kaspersky Security Cloud 20 с помощью My Kaspersky 2023, Januari-
Anonim

Veel mensen vinden Kaspersky Anti-Virus moeilijk te beheren. Dit komt echter door de uitgebreide functionaliteit van de antivirus. De programma-interface is gemaakt in het Russisch en heeft intuïtieve bedieningstools.

Hoe in te loggen?
Hoe in te loggen?

Het is nodig

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Vouw het taakbalkgebied in de rechterbenedenhoek van het systeembureaublad uit. Het pictogram van Kaspersky Anti-Virus is, net als de pictogrammen van andere programma's die constant actief zijn terwijl de computer actief is, verborgen in dit deel van het paneel. Dubbelklik met de linkermuisknop op het pictogram in de vorm van een rode letter "K".

Stap 2

U kunt ook het hoofdvenster van het antivirusprogramma openen met behulp van het bijbehorende menu-item. Ga naar het systeemmenu door op de Start-knop te klikken. Selecteer "Alle programma's" en zoek de regel "Kaspersky Anti-Virus". Het menu van dit item bevat ook de startlink van het programma.

Stap 3

U kunt uw persoonlijke account op de Kaspersky-website invoeren met behulp van de identificatiegegevens die u door de Kaspersky-server zijn toegestuurd tijdens productregistratie via internet. Kijk door de brieven op de mailbox die tijdens de registratie is opgegeven en vind de brief van de antivirusserver. Het is ook vermeldenswaard dat kopieën van gegevens voor deze antivirussoftware moeten worden opgeslagen op draagbare USB-flashstations.

Stap 4

Klik op de link in de brief. Voer op de Kaspersky-pagina de gebruikersnaam en het wachtwoord in die in de brief zijn gespecificeerd om uw eigen gedeelte van de site te betreden. Op de pagina worden de productlicentiesleutels weergegeven die aan u zijn toegewezen.

Stap 5

Momenteel is Kaspersky Anti-Virus een van de meest effectieve antivirusprogramma's voor computers. De nieuwste versie van 2012 heeft een nieuwe interface die zelfs voor een kind begrijpelijk is, en het laden van systeembronnen terwijl het programma draait is ook veel eenvoudiger.

Populair per onderwerp