Moet Ik Skype Of Viber Installeren?

Moet Ik Skype Of Viber Installeren?
Moet Ik Skype Of Viber Installeren?

Video: Moet Ik Skype Of Viber Installeren?

Video: Skype vs Viber (2012-2020) DOWNLOADS google play 2022, December
Anonim

Velen van ons hebben behoefte om via internet te corresponderen of terug te bellen voor persoonlijke of zakelijke kwesties. Welke messenger moet ik voor deze doeleinden installeren?

Moet ik Skype of Viber installeren?
Moet ik Skype of Viber installeren?

Naar mijn mening gebruiken de meeste mensen tegenwoordig Skype of Viber. Maar om niet alle software op een rij te installeren, laten we nadenken over welke we moeten kiezen.

Skype kan misschien worden beschouwd als de meest populaire en oudste onder de messengers die op pc's en mobiele gadgets zijn geïnstalleerd. Het is handig hiervoor - er zijn versies van Skype voor vaste pc's, laptops, netbooks, tablets en smartphones op basis van Android, iOS. Welnu, om verbinding te maken met de juiste persoon, moet u zijn login in dit systeem kennen, dat wil zeggen, u moet de abonnee registreren in Skype. U kunt ook een gewoon telefoonnummer bellen via Skype, maar dergelijke gesprekken worden in rekening gebracht en de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het specifieke land.

Viber verscheen later, maar won snel aan populariteit. Deze software heeft ook versies voor pc en mobiele apparaten. Als login wordt hier een telefoonnummer gebruikt dat bij de registratie moet worden opgegeven. En dit is waar de vangst ligt - Viber geïnstalleerd op een smartphone zal automatisch de lijst met contacten controleren en iedereen die het ook heeft geïnstalleerd laten weten dat je je bij hun warme bedrijf hebt aangesloten. En zelfs als u Viber op uw computer hebt geïnstalleerd, weet iedereen die uw telefoonnummer heeft van de installatie van deze applicatie door u. Bellen van Viber naar gewone telefoons is trouwens ook mogelijk, en die worden ook betaald.

Dus, welke conclusie kan ik trekken uit het bovenstaande? Skype en Viber hebben over het algemeen vergelijkbare mogelijkheden - u kunt gratis bellen en berichten over de hele wereld verzenden naar gebruikers van de messenger die u hebt gekozen, dus het is de moeite waard om te stoppen bij het programma dat vaker voorkomt bij uw collega's of kennissen.

Populair per onderwerp