Hoe IOS 7 Te Installeren

Hoe IOS 7 Te Installeren
Hoe IOS 7 Te Installeren

Video: Hoe IOS 7 Te Installeren

Video: Hoe IOS 7 Te Installeren
Video: How to install iOS 7 on the iPod touch 4! 2023, Maart
Anonim

iOS 7 is een nieuwe versie van de software die is uitgebracht door Apple Corporation. Op 18 september 2013 werd het beschikbaar voor alle iPhone-, iPod Touch- en iPad-bezitters. Meteen daarna begonnen miljoenen gebruikers dit besturingssysteem te downloaden.

Hoe iOS 7 te installeren
Hoe iOS 7 te installeren

Allereerst moet u vóór de installatie een back-up van uw gegevens maken. Om dit te doen, moet u in de instellingen het iCloud-menu openen en vervolgens "Opslag en kopiëren", waar u op de knop "Een kopie maken" klikt. Na het voltooien van dit proces kunt u beginnen met het installeren van een nieuw besturingssysteem.

Het is noodzakelijk om het apparaat te verbinden met een Wi-Fi-netwerk. Open in het setup-menu "Algemeen" en vervolgens "Software-update". Daarna verschijnt op het scherm een aanbod om iOS 7 te installeren. U moet akkoord gaan en wachten tot het downloaden en installeren van de software is voltooid. Opgemerkt moet worden dat dit proces behoorlijk lang kan duren, dus als de telefoon bijna leeg is, is het beter om deze van tevoren op de oplader aan te sluiten. Tijdens de installatie kunt u alle functies van het apparaat vrij gebruiken, het belangrijkste is om de vliegtuigmodus niet in te schakelen.

Als het niet mogelijk is om Wi-Fi te gebruiken, kan de update worden uitgevoerd door uw iPad of iPhone aan te sluiten op een computer waarop iTunes 11.1 is geïnstalleerd. Eerdere versies van het programma kunnen niet werken met iOS 7. Nadat het programma het apparaat heeft herkend, moet u op de knop "Bijwerken" klikken, waarna het installatieproces van het besturingssysteem begint.

Het installeren van de update duurt 10 tot 30 minuten, afhankelijk van de snelheid van het internet, hoewel dit proces in de eerste uren na de release van iOS 7 soms enkele uren in beslag nam vanwege de zware belasting van de servers van Apple. Bij installatiefouten kunt u altijd gegevens terugzetten met behulp van een opgeslagen back-up.

Populair per onderwerp