Hoe De Letterkleur Op Het Bureaublad Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Letterkleur Op Het Bureaublad Te Veranderen
Hoe De Letterkleur Op Het Bureaublad Te Veranderen

Video: Hoe De Letterkleur Op Het Bureaublad Te Veranderen

Video: HOW TO CHANGE ICON NAME FONT COLOR IN WINDOWS 10 IN HINDI 2022, November
Anonim

Niet elke gebruiker zal blij zijn met het standaardontwerp van de desktop en de hele omgeving van het besturingssysteem Windows 7. Als u iets ongewoons wilt in het ontwerp, of als uw ogen de witte letterkleur beu zijn, kunt u de standaardinstellingen wijzigen en uw eigen eigen, uniek grafisch ontwerp.

Hoe de letterkleur op het bureaublad te veranderen
Hoe de letterkleur op het bureaublad te veranderen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Zoek het gedeelte "Ontwerp" en klik erop. U wordt naar het gebied van instellingen voor het grafische ontwerp van Windows 7 geleid. U kunt ook op de snelkoppeling "Deze computer" klikken, die zich op het bureaublad van de pc bevindt. Zoek vervolgens aan de linkerkant een tabblad met de naam "Configuratiescherm".

Stap 2

Zoek het item "Kleurenschema wijzigen" in de lijst aan de linkerkant en klik erop. Het venster "Vensterkleur en uiterlijk" wordt geopend, waar u verschillende kleurenschema's kunt selecteren met kant-en-klare combinaties van kleuren voor panelen, vensters en lettertypen. Besturingssystemen hebben doorgaans een enorm assortiment aan verschillende kleuren die zowel in toepassingssoftware als in het besturingssysteem zelf kunnen worden gebruikt.

Stap 3

Als u niet tevreden bent met de keuze van het besturingssysteem, klikt u op de knop "Overige" onderaan het venster. Je wordt meegenomen op het gebied van het finetunen van het grafisch ontwerp. Hier kunt u de kleur instellen voor elk element van de grafische Windows-omgeving.

Stap 4

Klik op het item "Element" om de volledige lijst met elementen weer te geven, waarvan de kleur kan worden gewijzigd. Zoek het gewenste item en stel de gewenste kleur in. U kunt het item dat in het venster bovenaan wordt weergegeven, ook selecteren door er eenvoudig met de muis op te klikken. Als er lettertype-instellingen beschikbaar zijn voor dit item, zijn de instelknoppen ingeschakeld.

Stap 5

Er zijn verschillende grafische gadgets die je bureaubladinstellingen op de meest bizarre manieren veranderen. U kunt vergelijkbare toepassingen op internet vinden met behulp van zoekmachines. Het is echter de moeite waard om duidelijk te begrijpen dat sommige programma's schadelijke codes kunnen bevatten, dus gebruik gelicentieerde software voor gegevensbetrouwbaarheid.

Populair per onderwerp