Hoe De Letterkleur Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Letterkleur Te Veranderen
Hoe De Letterkleur Te Veranderen
Anonim

Een blogpost of document versierd met een matige hoeveelheid kleur verhoogt niet alleen de stemming van de lezer, maar categoriseert ook de gedachten van de auteur in termen van belangrijkheid. Iets belangrijkers kan in rood worden gemarkeerd, iets secundairs - in grijs. Het zal langer duren om de tekst met verschillende kleuren te versieren, maar het resultaat zal het waard zijn.

Hoe de letterkleur te veranderen
Hoe de letterkleur te veranderen

Noodzakelijk

Computer met internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om de tekst met kleur in de editor op te maken, selecteert u de benodigde woorden. Zoek vervolgens in de bovenste werkbalk de knop "Tekstkleur" (vaak aangeduid met de Latijnse "A" met een rode strook eronder). Klik op het pijltje naast de letter en kies de kleur waarmee je de tekst wilt markeren.

Stap 2

Om de kleur van de tekst in de blog te wijzigen, voer je een bericht in en plaats je de tag aan het begin ervan: <f o n t c o l o r = "color name in English or code">. Plaats na de gemarkeerde zin de volgende tag:.

Stap 3

U kunt een contrasterende kleur toevoegen aan de achtergrond van gekleurde tekst. Voer aan het begin van zo'n bericht de tag in: … Na de tekst: … Het getal betekent de afstand in pixels tussen de letters en de achtergrondrand

Stap 4

Dubbelkaderde tekst wordt verkregen met de volgende tags: - verdere tekst en einde: … Het getal betekent de afstand in pixels van de letters tot het frame.

Aanbevolen: