Hoe Windows 7 Ultimate Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7 Ultimate Te Activeren
Hoe Windows 7 Ultimate Te Activeren

Video: Hoe Windows 7 Ultimate Te Activeren

Video: How to Activate Windows 7 for FREE 2022, December
Anonim

Het besturingssysteem Windows 7 is een van de meest populaire en wordt op miljoenen computers gebruikt. Microsoft bestrijdt valse exemplaren van Windows en heeft daarom een ​​activeringsprocedure voor nieuw geïnstalleerde besturingssystemen geïntroduceerd.

Hoe Windows 7 te activeren
Hoe Windows 7 te activeren

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - registratiesleutel Windows 7 Ultimate.

instructies:

Stap 1

Als je Windows minstens één keer hebt geïnstalleerd, onthoud dan het moment waarop tijdens het installatieproces een venster verschijnt waarin je wordt gevraagd de registratiesleutel in te voeren. Het bestaat uit vijf alfanumerieke groepen en ziet er ongeveer zo uit: XH7KY-9YP9X-G9M34-JJH66-HXK9C. Bij aankoop van een gelicentieerde Windows-schijf staat deze code op de verpakking. Als je een computer koopt met een voorgeïnstalleerd besturingssysteem, staat de registratiecode op een kleine sticker op de behuizing.

Stap 2

Als u een registratiesleutel heeft, levert het activeren van Windows 7 geen problemen op. Zet de computer aan, wacht tot het besturingssysteem klaar is met laden. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer" op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu.

Stap 3

In het "Systeem"-venster dat wordt geopend, vindt u onderaan de regel "Er zijn nog 30 dagen om de activering te voltooien. Activeer Windows nu. " Het aantal dagen dat je hebt kan verschillen. Voer in het nieuwe venster dat verschijnt de productcode in, terwijl internet moet zijn ingeschakeld. Klik op Volgende en volg de instructies die verschijnen. Na succesvolle activering, wanneer u het venster "Systeem" in het onderste gedeelte opent, zal het zeggen "Windows-activering voltooid", de onderstaande regel geeft de registratiesleutel aan.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de sleutel alleen geschikt is voor de versie van het besturingssysteem waarvoor deze is ontworpen. Dus om de maximale versie van Windows 7 te activeren, kunt u geen sleutels van andere versies gebruiken, deze zullen niet werken.

Stap 5

Er is een legale manier om de activeringsperiode te verlengen van 30 naar 120 dagen. Wanneer de laatste activeringsdag aanbreekt, klikt u op "Start", voert u het cmd-commando in de zoekbalk in. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het cmd-pictogram en selecteer "Als administrator uitvoeren". Er wordt een opdrachtpromptvenster geopend, typ slmgr.vbs / rearm en druk op Enter. Start daarna uw computer opnieuw op, klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer" en selecteer "Eigenschappen". De onderkant van het venster geeft opnieuw aan dat er nog 30 dagen over zijn om de activering te voltooien. U kunt deze procedure vier keer herhalen, wat u 120 dagen geeft.

Stap 6

Wat te doen als de activeringsperiode is verstreken, maar er is geen registratiesleutel? U kunt het kopen op de Microsoft-website, de kosten bedragen ongeveer 3 tot 10 duizend roebel, afhankelijk van de OS-versie. U kunt ook op internet naar sleutels zoeken, de kans dat het systeem in dit geval wordt geactiveerd, is vrij groot. Het zal echter niet lang werken - openbare sleutels worden snel op de zwarte lijst gezet en de activering van het besturingssysteem "vliegt" bij de volgende poging om het systeem bij te werken. U kunt een van de Windows-'activators' gebruiken, waarvan er nogal wat op het netwerk staan, maar in dit geval is er een zeer hoog risico dat u een Trojaans programma meekrijgt. De conclusie is eenvoudig: om geen problemen te krijgen met de gezondheid van het systeem, moet u een gelicentieerd exemplaar van Windows gebruiken.

Populair per onderwerp