Hoe Het XP-beheerderswachtwoord Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het XP-beheerderswachtwoord Te Herstellen
Hoe Het XP-beheerderswachtwoord Te Herstellen
Anonim

Het herstellen van een vergeten gebruikerswachtwoord kan voorwaardelijk in twee fasen worden verdeeld: het opnieuw instellen van het beheerderswachtwoord en het toewijzen van een nieuw gebruikerswachtwoord.

Hoe het XP-beheerderswachtwoord te herstellen
Hoe het XP-beheerderswachtwoord te herstellen

instructies:

Stap 1

Start uw computer opnieuw op en druk tegelijkertijd tweemaal op de functietoetsen Ctrl + Alt + Del (voor Home Edition en Professional Edition).

Stap 2

Voer de waarde "Beheerder" in het veld "Gebruikersnaam" in en voer geen waarde in het veld "Wachtwoord" in.

Stap 3

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop OK te klikken en open het hoofdmenu van het besturingssysteem Microsoft Windows XP door op de knop Start te klikken.

Stap 4

Ga naar Uitvoeren en voer control userpasswords2 in het veld Openen in.

Stap 5

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken en ga naar het tabblad "Gebruikers" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 6

Specificeer het account dat moet worden gewijzigd in de gebruikerslijst en selecteer de optie Wachtwoord wijzigen.

Stap 7

Voer de gewenste waarde van het nieuwe wachtwoord in het veld "Nieuw wachtwoord" in en bevestig het door dezelfde waarde opnieuw in te voeren in het veld "Bevestigen".

Stap 8

Klik op OK om uw keuze te bevestigen en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Home Edition en Professional Edition).

Stap 9

Start uw computer opnieuw op en druk op de functietoets F8 (voor Home Edition en Professional Editions in een werkgroep).

Stap 10

Blijf de toets ingedrukt houden totdat het dialoogvenster "Windows Advanced Boot Options Menu" verschijnt en selecteer "Veilige modus".

Stap 11

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en geef de vereiste versie van het besturingssysteem op.

Stap 12

Bevestig uw keuze door op Enter te drukken en selecteer de gebruiker "Beheerder" in het dialoogvenster "Om te beginnen, klik op gebruikersnaam".

Stap 13

Bevestig uw keuze door op de Enter-toets te drukken en bevestig nogmaals de uitvoering van de opdracht door op de knop "Ja" in het geopende systeemqueryvenster te drukken.

Stap 14

Gebruik de bovenstaande procedure om de procedure voor het wijzigen van het gebruikerswachtwoord te voltooien.

Aanbevolen: